search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 20:48
MENU CLOSE

Στην «αντεπίθεση» Κέιτ και Ουίλιαμ – Ετοιμάζουν επίσημη ανακοίνωση

22.03.2024 09:04
kate_william

Τέλος στις φήμες και τις θεωρίες συνωμοσίας επιθυμεί διακαώς να βάλει το πριγκιπικό ζεύγος της Ουαλίας, μετά την εγχείρηση στην οποία υπεβλήθη η Κέιτ Μίντλετον.

Σύμφωνα με τη βασιλική ρεπόρτερ της Daily Mail, Rebecca English οι Κέιτ και Ουίλιαμ ετοιμάζουν ανακοίνωση τις επόμενες εβδομάδες εξαιτίας των σεναρίων που κυκλοφορούν μετά την εγχείρηση που έκανε στις 16 Ιανουαρίου η Πριγκίπισσα της Ουαλίας, αλλά και τον σάλο που προκάλεσε η πειραγμένη φωτογραφία της με αφορμή την ημέρα της μητέρας.

Όπως αναφέρει η ρεπόρτερ, ο Ουίλιαμ και η Κέιτ είναι «συγκλονισμένοι» από τις «άδικες φήμες» τόσο γύρω από την υγεία της, όσο και γύρω από τον γάμο τους, αλλά και από την παραβίαση του ιατρικού της φακέλου στην κλινική, την οποία νοσηλευόταν.

Σύμφωνα με την Rebecca English, το ζευγάρι ενδέχεται να κάνει δήλωση ή να βγάλει ανακοίνωση τις επόμενες εβδομάδες, πριν δηλαδή την επιστροφή της Κέιτ στα βασιλικά της καθήκοντα, η οποία έχει προγραμματιστεί μετά το Καθολικό Πάσχα.

«Είναι σκληρό για τον Ουίλιαμ να παρακολουθεί τις φήμες για τη σύζυγό του, να καταστρέφεται η φήμη του. Η ομάδα του προς το παρόν δεν θέλει να αντιδράσει δημόσια, χαρακτηρίζοντας ως τρέλες αυτά που ακούγονται», ανέφερε.

Ωστόσο, ίσως το πράξει σύντομα, καθώς όπως λέει η English, έχει πλέον καταλάβει πως η κατάσταση στα social media και τα ΜΜΕ στις ΗΠΑ είναι πλέον εκτός ελέγχου.

Διαβάστε επίσης:

ΗΠΑ: Δικαίωση για τους δύο αφροαμερικανούς που υπέστησαν αδιανόητη αστυνομική βία – Μέχρι 40 χρόνια στη φυλακή οι έξι βασανιστές τους (videos/photos)

«Χείμαρρος» ο σύμβουλος του Ζελένσκι: Κατηγορεί την ΕΕ για «προστατευτισμό» και τις ΗΠΑ ότι δεν στέλνουν όπλα και χρήματα

Σύνοδος Κορυφής για Μέση Ανατολή: Οι 27 ζητούν άμεση παύση των εχθροπραξιών που θα οδηγήσει σε βιώσιμη εκεχειρία

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 20:47