search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 22:55
MENU CLOSE

Κέιτ Μίντλετον: Πρώτο θέμα στα διεθνή ΜΜΕ η είδηση πως έχει καρκίνο

22.03.2024 21:54
kate-new

Παγκόσμιο σοκ έχει προκαλέσει η είδηση ότι η πριγκίπισσα της Ουαλίας Κέιτ Μίντλετον πάσχει από καρκίνο, μετά την αποκάλυψη που έκανε η ίδια μέσω twitter.

Η Daily Mail γράφει στον τίτλο: «Η Κέιτ αποκάλυψε πως έχει καρκίνο. Η 42χρονη πριγκίπισσα της Ουαλίας, γενναία αν ανακοίνωσε πως δίνει μάχη με την ασθένεια και κάνει χημειοθεραπείες», προσθέτοντας την φράση της: «θα είμαι καλά».

«Η Κάθριν, πριγκίπισσα της Ουαλίας, έχει καρκίνο» αναφέρει στον τίτλο του το CNN, το οποίο το ανέδειξε σε πρώτο θέμα.

«Η πριγκίπισσα της Ουαλίας λέει ότι κάνει θεραπεία για τον καρκίνο» σχολιάζει το BBC.

Η Independent αναφέρει: «Η πριγκίπισσα της Ουαλίας ανακοίνωσε την προσωπική μάχη της με τον καρκίνο σε ένα γενναίο μήνυμα σε βίντεο».

Την είδηση παίζει ψηλά και το Reuters.

Πρώτο θέμα είναι και στην Corriere de la Serra.

«Καρκίνος! Η Κέιτ ανακοινώνει τη συγκλονιστική διάγνωση σε ένα παγκάκι στο πάρκο. Ξεκινά χημειοθεραπείες» περιγράφει η Γερμανική Bild.

Η γαλλική Le Parisien παίζει κι αυτή ως κεντρικό θέμα την ασθένεια της Κέιτ Μίντλετον. «Κέιτ Μίντλετον: Η πριγκίπισσα ανακοινώνει ότι πάσχει από «καρκίνο» και ξεκίνησε χημειοθεραπείες» αναφέρει.

Διαβάστε επίσης:

Βασιλιάς Κάρολος: «Περήφανος» που η πριγκίπισσα της Ουαλίας είχε «κουράγιο» να μιλήσει

Μόσχα: Η στιγμή που ένοπλοι ανοίγουν πυρ στον συναυλιακό χώρο, εκτελούσαν εν ψυχρώ – Ούρλιαζε και έτρεχε να γλιτώσει ο κόσμος – Ασύλληπτα βίντεο

ΗΠΑ: Χαμός στο Κογκρέσο για τον προϋπολογισμό – Οι Ρεπουμπλικάνοι απειλούν να καθαιρέσουν τον πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 22:54