search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 22:02
MENU CLOSE

Sinsay: To πλάνο ανάπτυξης και η συνεργασία με τη fourlis

22.03.2024 09:31
sinsay new

Με ταχείς ρυθμούς αναπτύσσεται η νεοεισερχόμενη στην ελληνική αγορά πολωνική αλυσίδα ρούχων και ειδών σπιτιού Sinsay. Μέχρι στιγμής η «πολωνική Zara» όπως πολλοί την αποκαλούν μέσα σε λιγότερο από ένα χρόνο διαθέτει ήδη καταστήματα σε Ηράκλειο, Ρέντη και Πειραιά όπως και σε Θεσσαλονίκη, Λάρισα και Ιωάννινα.

Πρόσφατα υπέγραψε συμφωνία με τον όμιλο Fourlis για τη μίσθωση χώρων στα εμπορικά πάρκα Top Park στην Πειραιώς και  Smart Park τα οποία αναμένεται να ανοίξουν στις 18 και 26 Απριλίου αντίστοιχα ενώ ήδη τα καταστήματα της σε Ιωάννινα και Θεσσαλονίκη βρίσκονται σε αντίστοιχα πάρκα της Fourlis δίπλα σε καταστήματα IKEA.

Αργότερα μέσα στο 2025 θα ανοίξουν αλλά δύο καταστήματα Sinsay δίπλα στα ΙΚΕΑ  που ετοιμάζει η Fourlis σε Ηράκλειο και Πάτρα.

Γενικότερα ο σχεδιασμός της Sinsay προβλέπει το άνοιγμα πολλών καταστημάτων μέσα στην επόμενη διετία και για το λόγο αυτό το τμήμα ανάπτυξης της εταιρίας «σκανάρει» την αγορά σε όλη την Ελλάδα για να βρει κατάλληλους χώρους.

Μέχρι στιγμής τα καταστήματα που έχει ανοίξει εκτείνονται σε ένα επίπεδο και είναι από 700 τ.μ. το μικρότερο έως 1600 τ.μ. το μεγαλύτερο.

Σταδιακά όμως η εταιρία θα αρχίσει να μισθώνει χώρους που εκτείνονται σε πάνω από ένα επίπεδο χωρίς όμως απαραίτητα να είναι μεγαλύτεροι σε τετραγωνικά από τους υφιστάμενους

Είναι χαρακτηριστικό ότι η εταιρεία όταν ήρθε στην Ελλάδα απασχολούσε προσωπικό 5 ατόμων και τώρα απασχολεί 15 ενώ ήδη έχει μισθώσει νέα γραφεία για να μεταφερθεί από αυτά στα οποία φιλοξενείται προσωρινά  στον Πύργο Αθηνών.

Πιο συγκεκριμένα έχει μισθώσει έναν ολόκληρο όροφο σε κτίριο γραφείων επί της οδού Πυρρή (δίπλα στον Πύργο Αθηνών) ο οποίος έχει τη δυνατότητα να φιλοξενήσει προσωπικό 35 ατόμων.

Διαβάστε επίσης

Πύργος Πειραιά: Σε «πυρετό» διαπραγματεύσεων με υποψήφιους μισθωτές η Dimand – Πότε ανοίγουν νέα καταστήματα

ΕΤΒΑ: Σχέδια για διασύνδεση Επιχειρηματικών Πάρκων με το σιδηροδρομικό δίκτυο

Realme: Στο 5% το μερίδιο αγοράς της στην ελληνική αγορά – Λανσάρισμα του 12 Pro 5G

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 21:59