search
ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 06:59
MENU CLOSE

Τέμπη: Ο Νίκος Πλακιάς χαρακτηρίζει ανεπιθύμητη στην παρέλαση γαλάζια βουλευτή της εξεταστικής

22.03.2024 12:18
PAPAKOSTA_ND

Ανεπιθύμητη είναι για την οικογένεια Πλακιά, που έχασε τρία παιδιά στη σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη, η βουλευτής Τρικάλων της ΝΔ, Κατερίνα Παπακώστα.

Η οικογένεια ζητά με ανακοίνωση από τη «γαλάζια« βουλευτή, που συμμετείχε στην Εξεταστική Επιτροπή για το δυστύχημα να μην παραστεί στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου.

Συγκεκριμένα, ο Νίκος Πλακιάς που θρηνεί τον χαμό των δίδυμων κοριτσιών του και που συχνά κάνει συγκλονιστικές αναρτήσεις για την τρομερή απώλεια που βιώνει, σε νέα ανάρτηση εκφράζει την επιθυμία της οικογένειάς του να μην παραστεί στην παρέλαση των Τρικάλων η Κατερίνα Παπακώστα.

«Κάποτε η διπροσωπία πρέπει να τελειώσει», γράφει ο τραγικός πατέρας, στην ανακοίνωση που συνυπογράφει με τον αδελφό του Δημήτρη, που επίσης έχασε την κόρη του στο δυστύχημα.

«Δεν έχουμε κανένα άλλο πρόβλημα με όλους τους άλλους πολιτικούς όλων των κομμάτων. Εάν η συγκεκριμένη βρίσκεται στην παρέλαση ζητάμε από όλους τους παραστάτες όλων των σχολείων, των συλλόγων, των σωμάτων ασφαλείας και του στρατού φτάνοντας μπροστά της, να μην γυρίσει κανένας το κεφάλι του» αναφέρει ακόμη η ανάρτηση.

«Το ίδιο ζητάμε να γίνει σε όλους τους νομούς σε όλη την Ελλάδα όπου θα βρίσκονται Βουλευτές της πλειοψηφίας που έλαβαν μέρος στην Εξεταστική και ψήφισαν την αθώωση των πραγματικών υπευθύνων» καταλήγει η οικογένεια Πλακιά.

Όλη η ανάρτηση

«Σε δυο ημέρες ξημερώνει 25η Μαρτίου ημέρα που οι επίσημοι θα πιάσουν τις θέσεις στις εξέδρες για να αποσπάσουν τις τιμές όλων όσων θα παρελάσουν.

Εμείς οι οικογένειες των θυμάτων των Τέμπη στο Νομό Τρικάλων ζητούμε τη μη παρουσία της Κατερίνας Παπακώστα αυτή τη γιορτινή μέρα για την πόλη των Τρικάλων.

Έστω και την τελευταία στιγμή να δείξει τον σεβασμό απέναντι στα παιδιά μας. Κάποτε η διπροσωπία πρέπει να τελειώσει. Εμείς θα είμαστε εκεί ακριβώς απέναντι από την εξέδρα των επισήμων χωρίς να ανοίξουμε το στόμα μας με απέραντο σεβασμό στον κόσμο των Τρικάλων, για να χειροκροτήσουμε τη νεολαία της πόλης, βλέποντας στα πρόσωπα των μαθητών τα πρόσωπα της Χρύσας, της Αναστασίας και της Θώμης και όλων των παιδιών που ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΑΝ τόσο άδικα.

Δεν έχουμε κανένα άλλο πρόβλημα με όλους τους άλλους πολιτικούς όλων των κομμάτων. Εάν η συγκεκριμένη βρίσκεται στην παρέλαση ζητάμε από όλους τους παραστάτες όλων των σχολείων, των συλλόγων, των σωμάτων ασφαλείας και του στρατού φτάνοντας μπροστά της, να μην γυρίσει κανένας το κεφάλι του. Θα είναι η ύστατη τιμή για τα παιδιά μας. Ελάτε δίπλα μας για τα παιδιά σας και τα παιδιά μας και για κανέναν άλλο λόγο.

Το ίδιο ζητάμε να γίνει σε όλους τους νομούς σε όλη την Ελλάδα όπου θα βρίσκονται Βουλευτές της πλειοψηφίας που έλαβαν μέρος στην Εξεταστική και ψήφισαν την αθώωση των πραγματικών υπευθύνων».

Οι οικογένειες
Πλακιά Νικολάου
Πλακιά Δημητρίου»

Διαβάστε επίσης:

Μαθητής δημιούργησε ψεύτικο ερωτικό βίντεο με συμμαθήτριά του – Ήθελε να της πάρει την σημαία! (Video)

Δασκαλάκης στη δίκη για Μαλένα – Ίριδα: Πλέον συνδέω τους θανάτους των παιδιών με τους καβγάδες και τους χωρισμούς

Καθησυχαστικός o Τσελέντης για τον σεισμό στην Κέρκυρα: «Κινδυνεύει περισσότερο από μεγάλους σεισμούς στην Αλβανία» (video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 06:50