search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 15:35
MENU CLOSE

Δημήτρης Αλεξάνδρου για το revenge porn της Ιωάννας Τούνη: «Η μητέρα της έφυγε με αυτή τη στεναχώρια»

23.03.2024 14:53
aleksandroy-toyni-new

Για τις τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση του revenge porn της Ιωάννας Τούνη και την παραπομπή σε δίκη για κακούργημα δύο ανδρών μίλησε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου στην εκπομπή «Καλύτερα δε Γίνεται».

«Κάθε μέρα, όσο και δυναμική να φαίνεται στα social media, η ψυχούλα της και η καρδιά της μπορεί να ξέρει πόσα πρέπει να κάνει για να καλύψει όλο αυτό που περνάει καθημερινά από τον οποιοδήποτε εκεί έξω. Εγώ έχω φτάσει σε σημείο να μην ανέχομαι όλη αυτή την κατάσταση, να μου στέλνει οποιοσδήποτε ένα βίντεο και να μου λέει: “Αυτή είναι η γυναίκα σου, αυτά κάνει”» ανέφερε αρχικά ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

«Η μητέρα της, γνωρίζοντας αυτή την κατάσταση, δυστυχώς αυτή τη στιγμή δεν βρίσκεται ανάμεσά μας και έχει φύγει με αυτή τη στεναχώρια για το παιδί της. Είναι πολύ σημαντικό αυτό το κομμάτι.  Καθημερινά έβλεπε να χάνει τους ανθρώπους από δίπλα της γιατί ήταν υπόλογη σε κάτι που δεν είχε προκαλέσει η ίδια», πρόσθεσε.

«Είναι μια σημαντική δικαίωση για τη γυναίκα μου και το παιδί μου»

«Το βίντεο και όλα αυτά τα άσχημα πράγματα που έχουν γραφτεί για τη γυναίκα μου θα πέσουν από το διαδίκτυο, οπότε αυτό είναι πολύ σημαντικό. Είναι μια σημαντική δικαίωση για τη γυναίκα μου, για το παιδί μου. Εγώ ας είμαι ο τελευταίος άνθρωπος που θα δικαιωθώ», ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου για τη νομική οδό που έλαβε το ζήτημα.

«Είναι πολύ καρμικό που βρεθήκαμε την κατάλληλη στιγμή και είμαστε μαζί. Δεν θέλω καθόλου να σταθώ αν είμαι εγώ αντάξιος. Τα παιδιά επειδή μπαίνουν και διαβάζουν πράγματα στο internet είναι ένας τρόπος προστασίας. Και όσα έχουν γραφτεί για τη γυναίκα μου θα πέσουν. Είναι μια δικαίωση για τη γυναίκα μου και το παιδί μου. Εγώ θα δικαιωθώ τελευταίος», συνέχισε.

«Έχω ακούσει και έχω διαβάσει πολλά! Όταν είσαι άντρας – αν είσαι άντρας – πρέπει να αναλάβεις τις ευθύνες σου και στο ’90. Αυτοί οι αντρισμοί και όλα αυτά στις μέρες μας παίρνουν άλλη τροπή. Ποτέ δεν υπήρξε συγγνώμη!», κατέληξε.

Διαβάστε επίσης:

Αύγουστος Κορτώ για την απόπειρα αυτοκτονίας – «Πήρα τα χάπια και σκέφτηκα: δεν θα το κάνω αυτό στον Τάσο»

Μανώλης Κονταρός για Βασίλη Μπισμπίκη: «Ανησυχήσαμε πολύ»

Κάμερον Ντίαζ: Δεύτερη φορά μαμά στα 51 της – Η ανάρτηση για τη γέννηση του γιου της

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 15:31