search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 02:40
MENU CLOSE

Los Angeles Times: Κατηγορήστε το παλάτι για τα σχόλια προς την Κέιτ, όχι το κοινό

23.03.2024 16:24
william kate 543- new

Το παλάτι «δείχνει» για τους λάθους επικοινωνιακούς χειρισμούς στην υπόθεση της υγείας της Κέιτ Μίντλεντον η βρετανίδα συγγραφέας Meredith Blake.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στους Los Angeles Times, η συγγραφέας αναφέρθηκε στα σενάρια συνωμοσίας που προκάλεσε η απουσία της πριγκίπισσας από τα κοινά και στον χειρισμό του ελέγχου των μέσων ενημέρωσης από το Παλάτι του Κένσινγκτον μέχρι την Παρασκευή, όταν η ίδια ανακοίνωσε πως διαγνώστηκε με καρκίνο.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα, η φύση του καρκίνου παραμένει απροσδιόριστη, αλλά η Κέιτ ξεκίνησε χημειοθεραπεία στα τέλη Φεβρουαρίου και δηλώνει ότι «νιώθει καλά και γίνεται ολοένα και πιο δυνατή κάθε μέρα».

Σε αντίθεση με τις προηγούμενες εξελίξεις, η βρετανίδα συγγραφέας Meredith Blake και η αρθρογράφος Mary McNamara αναφέρθηκαν στα σενάρια συνωμοσίας που προκλήθηκαν.

«Το πρόβλημα με τις θεωρίες συνωμοσίας είναι ότι ενώ μπορεί να φαίνονται διασκεδαστικές όταν είναι απλές θεωρίες, είναι πάντα τρομακτικές όταν αποδεικνύεται ότι έχουν δίκιο», ανέφεραν

«Μαζί με τις πραγματικά τραγικές θεωρίες που κυκλοφορούν ότι η πριγκίπισσα είναι νεκρή ή σε κώμα, καθώς και τις φήμες για κρίση στον γάμο των Ουαλών, πολλοί είχαν υποψίες ότι η μακρά αποχή της Κέιτ από τη δημοσιότητα μετά από μια προγραμματισμένη επέμβαση αποκαλύπτει κάτι πιο σοβαρό, όπως την ύπαρξη καρκίνου. Και αυτό δυστυχώς αποδείχθηκε σωστό.»

«Εύχομαι πραγματικά ό,τι και αν είναι η μορφή του καρκίνου, να τον ανιχνεύσουν έγκαιρα και να ανταποκριθεί καλά στη θεραπεία. Προσεύχομαι γι’ αυτήν, ως ασθενής και ως μητέρα τριών μικρών παιδιών».

«Με τον ίδιο τρόπο που ο Βασιλιάς Κάρολος Γ’ υφίσταται θεραπεία για μια άγνωστη μορφή καρκίνου, φαίνεται λογικό ότι το Παλάτι του Κένσινγκτον δεν ήθελε να κάνει την ανακοίνωση νωρίτερα – δύο διαγνώσεις καρκίνου είναι πολλές για μια οικογένεια».

Meredith Blake: «Είναι προφανές ότι η βασιλική οικογένεια απέτυχε να προστατεύσει την Κέιτ σε πολλά επίπεδα»

«Παρόλα αυτά, η Κέιτ δεν φέρει ευθύνη για όσα συμβαίνουν γύρω της. Κατά την άποψή μου, υπεύθυνοι για το χάος αυτό είναι αυτοί που ελέγχουν τη βασιλική επικοινωνία», συνέχισε.

«Και αν και θα μπορούσε κανείς εύκολα να κατηγορήσει το Διαδίκτυο, το παλάτι θα έπρεπε να γνωρίζει καλύτερα. Αφού η Κέιτ τρέφεται με την εικόνα μιας πάντα χαμογελαστής, με τέλειο στυλ πριγκίπισσας για χρόνια, το κοινό θα αναρωτιόταν αναπόφευκτα για την παρατεταμένη απουσία της.

«Τα μηνύματα ήταν καταστροφικά από την πρώτη στιγμή. Εάν υπάρχει κάτι που η Κέιτ κέρδισε μετά από δεκαετίες αταλάντευτης τελειότητας μπροστά στον αδυσώπητο έλεγχο, χρόνια υπό τεράστια πίεση, είναι η ελευθερία να περάσει μερικούς μήνες μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα του κοινού. Νομίζω ότι όλη αυτή η καταστροφή έδειξε ότι η ομάδα επικοινωνίας του παλατιού δεν είναι κατάλληλη για τη διαμόρφωση της δημόσιας εικόνας της βασιλικής οικογένειας σε μια εποχή που οι θεωρίες συνωμοσίας απογειώνονται με αστραπιαία ταχύτητα. Τούτου λεχθέντος, δεν είμαι απολύτως βέβαιη ότι θα μπορούσαν ή θα έπρεπε να είχαν κάνει διαφορετικά.»

Διαβάστε επίσης:

Ερντογάν για Μόσχα: «Η Τουρκία συμμερίζεται τον πόνο της Ρωσίας – Κοινός εχθρός της ανθρωπότητας η τρομοκρατία»

Πούτιν για μακελειό στη Μόσχα: «Οι δράστες βρέθηκαν και θα τιμωρηθούν»

Μακελειό στη Μόσχα: Βίντεο ντοκουμέντο με την ανάκριση συλληφθέντα – «Μου έταξαν μισό εκατομμύριο ρούβλια για να τους σκοτώσω»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 01:50