search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 10:10
MENU CLOSE

Νίκος Πολυδερόπουλος: «Η ζωή χτυπά πιο δυνατά από τους ανθρώπους» – Τι απαντά για την απομάκρυνσή του από τον θίασο

23.03.2024 16:07
polyderopoulos_martyras_katigorias

Για την απομάκρυνσή του από την παράσταση «Μάρτυρας Κατηγορίας» στην οποία πρωταγωνιστούσε τη φετινή σεζόν μίλησε ο Νίκος Πολυδερόπουλος στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα» του Mega.

«Μου είπαν ότι δεν ταιριάζουμε με κάποιον συνάδελφο καλλιτεχνικά. Αυτός ήταν ο λόγος και οφείλω να το σεβαστώ και από μια παράσταση που δεν μας θέλουνε, φεύγουμε. Δεν μας διώχνει κάποιος, δεν αισθάνομαι διωγμένος», εξήγησε ο ηθοποιός στην παρέμβασή του.

Όσο για το εάν συνέβη κάποιο έντονο συμβάν απάντησε: «Είναι θέμα προσωπικών θέσεων στο θίασο. Ο καθένας συνάδελφος μπορεί να πει το οτιδήποτε, αλλά άλλο παίρνουν τις αποφάσεις. Μάλλον υπήρξε αυτός ο άνθρωπος που δεν ταιριάξαμε καλλιτεχνικά. Δεν θα έλεγα ότι έχει συμβεί κάτι στο παρασκήνιο, δεν μπορώ να καταλάβω».

«Με το γεγονός που συνέβη, κατάλαβα ότι η ζωή χτυπά πιο δυνατά από τους ανθρώπους. Αυτά που γίνονται και αυτά που συζητάμε τώρα, τα βλέπω πολύ διαφορετικά. Είναι μικρά μπροστά στα άλλα. Είναι σαν ψέμα αυτό που συμβαίνει φέτος», κατέληξε ο ηθοποιός που πριν λίγο καιρό έχασε τον αδελφό του.

Διαβάστε επίσης:

Δημήτρης Αλεξάνδρου για το revenge porn της Ιωάννας Τούνη: «Η μητέρα της έφυγε με αυτή τη στεναχώρια»

Αύγουστος Κορτώ για την απόπειρα αυτοκτονίας – «Πήρα τα χάπια και σκέφτηκα: δεν θα το κάνω αυτό στον Τάσο»

Μανώλης Κονταρός για Βασίλη Μπισμπίκη: «Ανησυχήσαμε πολύ»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 10:05