search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 13:38
MENU CLOSE

Πάτρα: Καταγγελία για άγριο bullying σε βάρος 14χρονης – «Την έπιασαν από τα μαλλιά και της επιτέθηκαν»

23.03.2024 20:21
byllying-new

Ακόμη ένα περιστατικό ενδοσχολικής βίας σημειώθηκε αυτή τη φορά σε γυμνάσιο της Πάτρας, με θύμα ένα 14χρονο κορίτσι.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η μητέρα της 14χρονης, η κόρη της δέχεται bullying από τις αρχές της σχολικής χρονιάς από συγκεκριμένη ομάδα μαθητών.

Όπως δημοσιεύει η εφημερίδα Γνώμη, το περιστατικό που ξεχείλισε το ποτήρι σημειώθηκε στο προαύλιο του σχολείου όταν ένα κορίτσι, που ανήκει στην ομάδα που της κάνει bullying, την έπιασε από τα μαλλιά και της επιτέθηκε.

Ωστόσο, αντί να βρει το δίκιο της, σύμφωνα πάντα με τη μητέρα του κοριτσιού, δέχτηκε την αποβολή από την διεύθυνση του σχολείου, μαζί με τον μικρότερο αδελφό της που την ώρα του συμβάντος, έσπευσε να την υπερασπιστεί.

«Είναι μια κατάσταση που συμβαίνει εδώ και μήνες τώρα. Μια ομάδα παιδιών λένε στο κορίτσι μου διαφορά για την οικογένεια της και την κοροϊδεύουν σε καθημερινή βάση.  Έχουμε ειδοποιήσει τον διευθυντή και τους εκπαιδευτικούς του σχολείου για το τι γίνεται, αλλά δεν έχουν κάνει απολύτως τίποτα. Έφτασαν πλέον στο σημείο να αποβάλουν τα δικά μου παιδιά που είναι τα θύματα αυτής της κατάστασης, ενώ και εγώ η ίδια έχω δεχθεί στο παρελθόν απειλές από γονείς των παιδιών αυτών», αναφέρει η μητέρα της ανήλικης.

Η μητέρα του 14χρονου κοριτσιού είναι αποφασισμένη αυτή τη φορά να φτάσει το θέμα στα άκρα και ετοιμάζεται να πάει στoν Εισαγγελέα Ανηλίκων για να καταγγείλει τόσο το συμβάν, όσο και την συμπεριφορά της σχολικής κοινότητας στα παιδί της, υποβάλλοντας μηνύσεις.

Διαβάστε επίσης:

Κόρινθος: Ξυλοκόπησαν άνδρα του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο – Σε εξέλιξη οι έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών

Κώστας Αγοραστός: Ανάληψη ευθύνης για τις μπογιές στο γραφείο του

Τραγωδία στα Τέμπη: «Θέλω να τιμωρηθούν όποια θέση και αν κατέχουν» – Τι λένε συγγενείς των θυμάτων (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 13:34