search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 06:58
MENU CLOSE

Σίσσυ Χρηστίδου: «Επί 6 μήνες άκουγα στο ακουστικό μου φωνές – Έφευγαν καρέκλες»

24.03.2024 14:46
xristidou_sissy

Μια κακή συνεργασία από το παρελθόν θυμήθηκε η Σίσσυ Χρηστίδου, με αφορμή τις δηλώσεις του Γιώργου Τσαλίκη στο «Στούντιο 4» για την εποχή του «Δέστε Τους».

Η παρουσιάστρια του MEGA μίλησε για όσα άκουσε στο ακουστικό της, χωρίς να πει διευκρινίσει πού συνέβαινε αυτό.

«Εγώ, παιδιά, όσα χρόνια κάνω αυτή τη δουλειά, αυτό μου έχει συμβεί μόνο ένα 6μηνο. Όλοι οι υπόλοιποι αρχισυντάκτες και ό,τι ακουστικό είχα στη ζωή μου ποτέ κανένας δεν μου φώναξε, ποτέ κανένας δεν με έβρισε, ποτέ κανένας δεν με πίεσε. Υπήρχε πάντα ησυχία και το θεωρώ πάρα πολύ βασικό», ανέφερε αρχικά η Σίσσυ Χρηστίδου.

«Πώς μπορείς να είσαι ζωντανά στον αέρα και να τα ακούς όλα αυτά; Εγώ κατ’ αρχάς ποτέ δεν έχω μόνιμα ανοιχτό ακουστικό αλλά φαντάζομαι ότι κανένας δεν το κάνει αυτό. Φαντάσου να έχεις από πάνω κάποιον να σε πιέζει κι εσύ να είσαι live. Μου φαίνεται πάρα πολύ δύσκολο», σχολίασε.

«Κι εγώ το ακούω συχνά και μάλιστα είπαν και τα παιδιά (σ.σ η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος) ότι ακόμα και σήμερα συμβαίνει. Εγώ δεν νομίζω ότι συμβαίνει», επισήμανε η παρουσιάστρια του Mega.

«Εμένα μου συνέβη μόνο ένα εξάμηνο, δηλαδή μισή σεζόν – ο Παύλος ξέρει – και ήταν πάρα πολύ δύσκολο. Και δεν απευθύνθηκαν ποτέ σε εμένα οι φωνές αλλά άκουγα στο κοντρόλ να φεύγουν καρέκλες, να κουνιούνται, φωνές… και με τάραξε πάρα πολύ αυτό», εξήγησε.

Διαβάστε επίσης:

Εφημερίδες: Οι τίτλοι από τα πρωτοσέλιδα της Κυριακής (Video)

Το «καρφί» της Μπακοδήμου για τη Γερμανού και τον Πανόπουλο: «Σε μία σεζόν άσπρισαν τα μαλλιά του»

Κατερίνα Καινούργιου: Η σχέση της παρουσιάστριας με την ΑΕΚ και το τελετουργικό σε κάθε ματς

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 01:15