search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 18:31
MENU CLOSE

Μαρινάκης: Ο κ. Κασσελάκης συγχαίρει τον καταδικασμένο 13-0 από τη Δικαιοσύνη Νίκο Παππά για την ομιλία του για το κράτος δικαίου

26.03.2024 23:39
marinakis_2702_1920-1080_new

Στην ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη στην οποία ποστάρει το βίντεο της ομιλίας του Νίκου Παππά στη Βουλή απάντησε με δική του ανάρτηση στο facebook ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης.

«Ο κ. Κασσελάκης με ανάρτησή του συγχαίρει τον καταδικασμένο 13-0 από τη δικαιοσύνη Νίκο Παππά για την ομιλία του για το κράτος δικαίου.

Μετά και την πρόσφατη παραδοχή του πρώην προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ περί «ατυχούς διαχείρισης», θα πιστεύαμε, αν δεν είχε δώσει δικαιώματα, ότι κάποιος έχει χακάρει το προφίλ του» τονίζει ο Παύλος Μαρινάκης.

Υπενθυμίζεται ότι βρίσκεται σε εξέλιξη η τριήμερη διαδικασία της συζήτησης της πρότασης δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης από 85 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, του ΣΥΡΙΖΑ, της Νέας Αριστεράς και της Πλεύσης Ελευθερίας.

Διαβάστε επίσης:

Επιμένει ο ΣΥΡΙΖΑ στους ξένους παρατηρητές για τις εκλογές – Ο Κασσελάκης ανάρτησε Παππά που εξηγεί τους λόγους

Φαραντούρης: «Εφόσον υπάρχουν ευθύνες, ευχής έργον να ρίξει την κυβέρνηση η Ευρωπαία Εισαγγελέας» – Τι είπε για τον Άρειο Πάγο

Στη «γαλαρία» της Βουλής ο Καραμανλής

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 18:28