search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 17:31
MENU CLOSE

Χριστίνα Κοντοβά: Ξανά στην Ουγκάντα με την κόρη της (Video/Photos)

27.03.2024 09:25
kontova-kori-new

Στην Ουγκάντα με την κόρη της Ada ταξίδεψε η Χριστίνα Κοντοβά, στο μέρος δηλαδή που η μια συνάντησε την άλλη λίγο πριν την υιοθετήσει.

Η σχεδιάστρια μόδας δημοσίευσε, μάλιστα, στο προφίλ της στο Instagram στιγμιότυπα από την παραμονή τους στην Καμπάλα και τις δραστηριότητες στις οποίες συμμετείχαν.

Όπως βλέπουμε από τα σχετικά βίντεο και τις φωτογραφίες, οι δυο τους επισκέφθηκαν οικοτροφεία, σχολεία και άλλα μέρη της πόλης, που συντηρούνται από δωρεές. Τόσο η Χριστίνα Κοντοβά, όσο και η Ada διασκέδασαν με τους ντόπιους, έπαιξαν, μαγείρεψαν μαζί τους και φυσικά, πόζαραν χαμογελαστές στον φακό.

Κοντοβά: Η δύσκολη διαδικασία της υιοθεσίας και ο χωρισμός από τον Καλημέρη

Λίγο καιρό πριν, η Χριστίνα Κοντοβά αναφέρθηκε σε συνέντευξή της στις δυσκολίες που αντιμετώπισε κατά τη διαδικασία της υιοθεσίας της μικρής Ada, ενώ μίλησε και για τον Τζώνη Καλημέρη αναφερόμενη τόσο στη στήριξή του όσο και στον χωρισμό τους που ακολούθησε.

«Από το πρώτο μου ταξίδι στην Αφρική ένιωσα μια σύνδεση. Δεν μπορώ να το περιγράψω. Τα προηγούμενα χρόνια έλεγα ότι δεν ήθελα να κάνω παιδί και ότι είμαι μια χαρά. Η ανάγκη μου όμως για υιοθεσία γεννήθηκε εκεί. Έλεγα δηλαδή ότι “εγώ θέλω να έχω ένα παιδί από εδώ”. Ήταν πολλές οι στιγμές που λύγισα και νομίζω ότι οι πιο δύσκολες στιγμές που έχω ζήσει μέχρι τώρα ήταν εκεί. Θέλω να πω όμως ότι ποτέ δεν λύγισα για τον σκοπό μου» ανέφερε -μεταξύ άλλων- στην εκπομπή Break η σχεδιάστρια μη μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά της, μιλώντας για την κόρη της.

«Δεν μου πέρασε ποτέ από το μυαλό η σκέψη, “τι δουλειά έχω εγώ τώρα εδώ”. Ήταν όμως πολλές οι φορές, ειδικά και προς το τέλος της διαδικασίας της υιοθεσίας, που νόμιζα πραγματικά ότι θα πηδούσα από το παράθυρο από την απόγνωση μου. Νομίζω πως αν δεν είχα τον Τζώνη στη ζωή μου εκείνη την εποχή δεν θα ήταν το ίδιο. Μάλιστα, δεν το έχω πει ποτέ αλλά ήταν ο άνθρωπος που πραγματικά με στήριξε ψυχολογικά κυρίως και μου στήριξε αυτό το όνειρο. Είναι ίσως ο πρώτος άνθρωπος που του είχα πει ότι είχα αυτή τη σκέψη στο πίσω μέρος του μυαλού μου, από την αρχή της γνωριμίας μας. Μου είχε πει “πάμε μαζί και θα είμαι εδώ”. Και ήταν εκεί και είναι μέχρι και σήμερα που μιλάμε ο μπαμπάς της» πρόσθεσε.

Τέλος, η Χριστίνα Κοντοβά μίλησε για τον χωρισμό της από τον Τζώνη Καλημέρη, περιγράφοντάς το ως το πιο δύσκολο σημείο, καθώς θα έπρεπε να δώσει μια σωστή εξήγηση στην κόρη της.

«Το πιο δύσκολο κομμάτι ήταν να εξηγήσω στην Έιντα τον χωρισμό μας γιατί το παιδάκι αυτό είχε πολλές αλλαγές μέσα σε πολύ σύντομο διάστημα. Πιστεύω όμως ότι είναι μαθημένη στις αλλαγές. Μας δυσκόλεψε πολύ και τους δύο αυτό, ήταν η πρώτη μας σκέψη. Όχι για εμάς, για το παιδί» τόνισε.

Διαβάστε επίσης:

Ελένη Γερασιμίδου: «Ήθελα να επιστρέψω στην τηλεόραση – Φαίνεται ότι δεν χρειάζονται την ηλικία μου» (Videos)

Η Αν Χάθαγουεϊ μιλά για την αποβολή που είχε το 2015 ενώ έπαιζε σε θεατρικό μια έγκυο γυναίκα

Eurovision: Ανακοινώθηκε η θέση της Ελλάδας στον ημιτελικό – Σε ποια θέση δείχνουν το «Zari» τα στοιχήματα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 17:25