search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 12:51
MENU CLOSE

Επεισόδια και χημικά στη Λάρισα ενώ ήταν σε εξέλιξη η συναυλία της στρατιωτικής ακαδημίας των ΗΠΑ

27.03.2024 22:39
Untitled design (2)

Επίθεση των ΜΑΤ δέχθηκαν πολίτες στη Λάρισα, την ώρα που διαδήλωναν ενάντια στη συναυλία από τη Στρατιωτική Ακαδημία των Ηνωμένων Πολιτειών «West Point» στο Δημοτικό Ωδείο Λάρισας.

Έξω από το κτίριο συγκεντρώθηκε ομάδα διαδηλωτών, ύστερα από κάλεσμα της Επιτροπής Ειρήνης και του Εργατικού Κέντρου Λάρισας, οι οποίοι δέχθηκαν επίθεση με χημικά και κρότου λάμψης, ενώ τα ΜΑΤ εμπόδιζαν την είσοδο στην αίθουσα συναυλιών.

Την ώρα που βρισκόταν σε εξέλιξη η συναυλία οι διαδηλωτές επιχείρησαν να εισέλθουν στο κτήριο, όπως και έγινε, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί επεισόδιο, καθώς οι αστυνομικοί προσπάθησαν να τους κρατήσουν εκτός του κτιρίου.

Ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Λάρισας κ. Πέτρος Κρίκης, ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Λάρισας κ. Γιάννης Σκόκας και ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Θεσσαλίας κ. Τάσος Τσιαπλές ξεκίνησαν τις διαπραγματεύσεις με τους αστυνομικούς αιτούμενοι να εισέλθει μια επιτροπή των διαμαρτυρόμενων ατόμων εντός της αίθουσας.

Ύστερα από αρκετή ώρα και αφού οι διαδηλωτές απομακρύνθηκαν από το εσωτερικό του κτηρίου, τα πνεύματα καταλάγιασαν αρκετά, ωστόσο η συναυλία πρακτικά ακυρώθηκε χάρη στην κινητοποίηση των φορέων της Λάρισας.

Διαβάστε επίσης:

Λάρισα: Πολυμήχανος ένοικος πολυκατοικίας κατάφερε να… εγκλωβίσει διαρρήκτες στο ασανσέρ – «Δεν φοβήθηκα» λέει για την περιπέτειά του

Καιρός: Η υψηλότερη θερμοκρασία για την εποχή, εδώ και 14 χρόνια – Πότε θα καθαρίσει η ατμόσφαιρα από τη σκόνη

Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων κατά Φαραντούρη – «Οι δηλώσεις του προσβάλλουν τους ανώτατους δικαστές της χώρας»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 12:49