search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 09:40
MENU CLOSE

Επιστρέφει στον ρόλο του «Maverick» ο Τομ Κρουζ – «Κλείδωσε» το Top Gun 3

27.03.2024 17:28
top-gun-new

Ο Τομ Κρουζ αυτή την εποχή είναι ένας πολυάσχολος σταρ, γεγονός που δεν του επιτρέπει να προσδιορίσει πότε οι θαυμαστές του «Top Gun» θα μπορέσουν να δουν την τρίτη συνέχειά του. 

Το Variety επιβεβαίωσε τον Ιανουάριο ότι η Paramount έδωσε το πράσινο φως για το «Top Gun 3» με τον ηθοποιό να επιστρέφει στον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Ο παραγωγός του franchise, Τζέρι Μπρουκχάιμερ, δήλωσε σε συνέντευξή του στο ScreenRant ότι δεν γνωρίζει πότε ο Κρουζ θα έχει ελεύθερο χρόνο στο πρόγραμμά του για να γυρίσει την τρίτη ταινία «Top Gun».

«Ο Toμ είναι καταπληκτικός. Περάσαμε χρόνο μαζί. Έχουμε μια ιστορία. Ο Τζόζεφ Κοσίνσκι είχε μια υπέροχη ιδέα για το που θα πάει η ιστορία και [ο Toμ] είπε ότι του άρεσε πολύ, οπότε την αναπτύσσουμε», είπε χαρακτηριστικά ο βετεράνος παραγωγός.

«Αλλά ποτέ δεν ξέρεις πότε θα γίνει, επειδή ο Τομ είναι πολύ απασχολημένος. Κάνει το “Mission: Impossible” αυτή τη στιγμή και έχει άλλη μια ταινία μετά από αυτό. Ας ελπίσουμε ότι θα έχουμε ένα σενάριο που θα του αρέσει και θα βρεθούμε ξανά στον “αέρα”».

Ο Μπρουκχάιμερ επιβεβαίωσε επίσης ότι μαζί με τον Τομ Κρουζ είναι πιθανό να επιστρέψουν ο Γκλεν Πάουελ και ο Μάιλς Τέλερ.

Διαβάστε επίσης:

«Τιτανικός»: Ποιο αντικείμενο της ταινίας πωλήθηκε για πάνω από 700.000 δολάρια σε δημοπρασία (Video)

«The Beach Boys»: Έρχεται νέο ντοκιμαντέρ για το θρυλικό συγκρότημα – Πότε κάνει πρεμιέρα (Video)

Αθηνά Οικονομάκου: Ποζάρει με εσώρουχα και «αναστατώνει» – Πώς αντέδρασαν οι followers (Photos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 09:40