search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 13:06
MENU CLOSE

Ο πρώην «Σπαρτιάτης» Κατσιβαρδάς καταψηφίζει την πρόταση δυσπιστίας – Τι λέει το ΠΑΣΟΚ (video)

27.03.2024 14:19
xaralampos_katsivardas_new

Τα ρέστα του παίζει ο ανεξάρτητος βουλευτής, πρώην Σπαρτιάτης, Χαράλαμπος Κατσιβαρδάς, δηλώνοντας πως θα καταψηφίσει την πρόταση δυσπιστίας.

Είναι η δεύτερη φορά που ο ανεξάρτητος βουλευτής στηρίζει την κυβέρνηση. Είχε προηγηθεί η θετική του ψήφος στο νομοσχέδιο για την ίδρυση παραρτημάτων ξένων πανεπιστημίων στην Ελλάδα.

«Εγώ θα καταψηφίσω την πρόταση δυσπιστίας, η οποία ουσιαστικά δεν θα συμβάλει σε απολύτως τίποτα, τη στιγμή την οποία θεωρώ ότι η πατρίδα χρειάζεται μια ισχυρή κυβέρνηση και συν τοις άλλοις ας εμπιστευτούμε την ανεξάρτητη δικαιοσύνη, από την οποία προσδοκούμε το μέγιστο αποτέλεσμα», ανέφερε στην ομιλία του γύρω στις 3.30 τα ξημερώματα.

Παράλληλα, χαρακτήρισε «παντελώς αόριστη και πρόδηλα αβάσιμη» την πρόταση δυσπιστίας, η οποία, σύμφωνα με τον ίδιο «επιχειρεί περισσότερο να συγχύσει και να συσκοτίσει την πραγματικότητα, παρά να διασαφηνιστεί την πραγματικότητα ή ουσιαστικά να συμβάλει περαιτέρω στην ενίσχυση και στη θωράκιση του κράτους δικαίου».

Την ίδια ώρα οι πρώην συνοδοιπόροι του αμφιταλαντεύονται ως προς την ψήφο τους, καθώς από τη μια δεν θέλουν να στηρίξουν την κυβέρνηση κι από την άλλη είναι ενοχλημένοι από τον αποκλεισμό Ανδρουλάκη.

«Η “δεξιά πολυκατοικία” συμπληρώνεται πλήρως με τον ακροδεξιό της όροφο»

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Θανάσης Γλαβίνας, σχολίασε τη στήριξη Κατσιβαρδά στην κυβέρνηση, σημειώνοντας πως «το παζλ ολοκληρώνεται. Η «δεξιά πολυκατοικία» συμπληρώνεται πλήρως με τον ακροδεξιό της όροφο».

Αναλυτικά η δήλωση Γλαβίνα:

«Τη στήριξη του στην Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας ανακοίνωσε σήμερα στη Βουλή  ο πρώην βουλευτής των Σπαρτιατών και δικηγόρος του καταδικασμένου Χρυσαυγίτη Ηλία Κασιδιάρη, Χ. Κατσιβαρδάς.

Ανάλογη στάση είχε κρατήσει και εκλεγμένος με τη Χρυσή Αυγή νυν ευρωβουλευτής, καταψηφίζοντας το ψήφισμα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για την υποβάθμιση του κράτους δικαίου και της ελευθερίας του τύπου στη χώρα μας λίγες εβδομάδες πριν. 

Μαζί τους και ο πάντα πρόθυμος, κ. Βελόπουλος, ο οποίος λίγους μήνες μετά το δώρο του στη Νέα Δημοκρατία για την άλωση της ΑΔΑΕ και το ξέπλυμα της υπόθεσης των υποκλοπών, στρέφεται κατά της πρότασης δυσπιστίας και του ΠΑΣΟΚ, που είχε τη πρωτοβουλία.

Το παζλ ολοκληρώνεται.

Η “δεξιά πολυκατοικία” συμπληρώνεται πλήρως με τον ακροδεξιό της όροφο».

Διαβάστε επίσης:

Επίθεση Κουτσούμπα σε κυβέρνηση: «Εγχειρίδιο συγκάλυψης το πόρισμα της πλειοψηφίας» – Πυρά κατά Κασσελάκη και Ανδρουλάκη

Επανήλθε ο Ταμήλος για τα Τέμπη: Οι Τρικαλινοί δεν ευθυνόμαστε για τις διαδικασίες απονομής της Δικαιοσύνης

ΣΥΡΙΖΑ για Eurostat: Οι αριθμοί είναι αμείλικτοι και αποκαλύπτουν τα ψέματα της προπαγάνδας Μητσοτάκη

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 13:02