search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 11:20
MENU CLOSE

Γιώργος Παπανδρέου για Τέμπη: «Έγκλημα προβλέψιμο και προαποφασισμένο»

28.03.2024 14:45
gpapandreou_2803_1460-820_NEW

Για ένα έγκλημα προβλέψιμο και ένα προαποφασισμένο στην τραγωδία των Τεμπών έκανε λόγο ο Γιώργος Παπανδρέου και τόνισε ότι οι συγγενείς των θυμάτων εκπέμπουν ένα εκκωφαντικό μήνυμα δικαιοσύνης και κράτος δικαίου

Ο πρώην πρωθυπουργός απαντώντας στην κριτική που δέχεται το ΠΑΣΟΚ περί στοίχισης πίσω από οικονομικά συμφέροντα, επεσήμανε ότι την πρόταση δυσπιστίας επί της ουσίας την προκάλεσε η ΝΔ

«Εσείς της ΝΔ, μας οδηγήσατε εδώ. Γιατί εσείς υπηρετείτε τους ισχυρούς της ελίτ. Εσείς υπονομεύετε τα αυτονόητα μιας δημοκρατικής πολιτείας. Συγκαλύπτοντας τις δικές σας αθέμιτες πρακτικές», είπε και πρόσθεσε ότι στην περίπτωση των Τεμπών, υπάρχει ένα έγκλημα προβλέψιμο, όπως προκύπτει από τις εκθέσεις, γιατί ήταν προϊόν ρουσφετιών, πελατειακής διαχείρισης, αδιαφάνειας και διαφθοράς, αλλά και ένα έγκλημα προαποφασισμένο, αυτό της συστηματικής συγκάλυψης.

«Αφυπνίσατε δημοκρατικά αντανακλαστικά», είπε ο Γιώργος Παπανδρέου και διαμήνυσε ότι το ΠΑΣΟΚ μένει πιστό στον αγώνα για ένα κράτος δικαίου.

Διαβάστε επίσης:

Γιατί δεν θα μεταβεί ο Μητσοτάκης στις ΗΠΑ: Το συνέδριο της ΝΔ και οι ημερομηνίες

Μαρινάκης: Στο αυριανό υπουργικό συμβούλιο οι ανακοινώσεις για την αύξηση στον κατώτατο μισθό

Βορίδης για Τέμπη: «Η κυβέρνηση έκανε ό,τι μπορεί για να μη συγκαλυφθεί τίποτε – Από πού κρύφτηκε ο Καραμανλής;» – Τι απάντησε για Προανακριτική (videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 11:15