search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 15:24
MENU CLOSE

Μαρινάκης: Στο αυριανό υπουργικό συμβούλιο οι ανακοινώσεις για την αύξηση στον κατώτατο μισθό

28.03.2024 13:27
marinakis_1502_1460-820_new

Στην αύξηση του κατώτατου μισθού και στη συζήτηση για την πρόταση δυσπιστίας για το έγκλημα στα Τέμπη, αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

Όπως είπε, ο πρωθυπουργός θα πραγματοποιήσει την ομιλία του στη Βουλή σήμερα, πριν την έναρξη της ψηφοφορίας. Αύριο Παρασκευή, 29 Μαρτίου στις 11.00 θα συνεδριάσει στο Μέγαρο Μαξίμου, υπό τον πρωθυπουργό, το υπουργικό συμβούλιο. Για τα θέματα της συνεδρίασης θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση. Μεταξύ άλλων θα ανακοινωθεί η νέα αύξηση στον κατώτατο μισθό, η τέταρτη συνεχόμενη μέσα σε αυτά τα σχεδόν πέντε χρόνια.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν θα μεταβεί τελικά στην Ουάσιγκτον για την καθιερωμένη εορτή της 25ης Μαρτίου στον Λευκό Οίκο, όπως είπε ο Παύλος Μαρινάκης, καθώς δε συνδυάζονται οι ημερομηνίες.

Διαβάστε επίσης:

Βορίδης για Τέμπη: «Η κυβέρνηση έκανε ό,τι μπορεί για να μη συγκαλυφθεί τίποτε – Από πού κρύφτηκε ο Καραμανλής;» – Τι απάντησε για Προανακριτική (videos)

ΜέΡΑ25 για Κολωνό: Καμία συγκάλυψη σε κυκλώματα τράφικινγκ και σε παιδοβιαστές

Παππάς: Δεν υπήρξε προσυνεννόηση για την πρόταση δυσπιστίας (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 15:15