search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 23:25
MENU CLOSE

Τέμπη: Στοιχεία που θα εμποδίσουν τη συγκάλυψη επικαλείται σύζυγος θύματος

28.03.2024 18:16
tempi-1231

Στοιχεία που θα προχωρήσουν την υπόθεση των Τεμπών επικαλείται ο Χρήστος Κωνσταντινίδης, που έχασε την σύζυγό του στο σιδηροδρομικό δυστύχημα, ενώ αναφερόμενος στη συζήτηση στη Βουλή τονίζει πως όσα ακούστηκαν αλλά και ο τρόπος που έγινε η Εξεταστική «αποδεικνύουν την σκηνοθεσία μετά το έγκλημα».

«Η απόκρυψη τόσων στοιχείων επί 13 μήνες, ιδίως το τελευταίο διάστημα, δείχνει την αλαζονεία της κυβέρνησης» δήλωσε Στο Κόκκινο 105,5.

Παράλληλα, για τις τοποθετήσεις στην συζήτηση επί της πρότασης δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης, τόσο του πρώην υπουργού Μεταφορών Κώστα Καραμανλή αλλά και των στελεχών της κυβέρνησης, υπογραμμίζει πως αποδεικνύεται η σκηνοθεσία που ακολούθησε το έγκλημα των Τεμπών.

Ο ίδιος προαναγγέλλει συνέχεια της έρευνας της Επιτροπής Συγγενών Θυμάτων, αλλά και νέες αποκαλύψεις. «Έχουμε στοιχεία που θα προχωρήσουν την υπόθεση. Η συμπληρωματική μήνυση που κάναμε για αναβάθμιση του κατηγορητηρίου σε ανθρωποκτονία με ενδεχόμενο δόλο, είναι τόσο καλά στοιχειοθετημένη ώστε να αποδώσει», δήλωσε.

Διαβάστε επίσης:

ΛΑΡΚΟ: Μεγάλη συγκέντρωση στην Αθήνα – «Το έγκλημα έχει αυτουργό την κυβέρνηση»

Υποχωρεί ο κορωνοϊός: 4 θάνατοι, 13 διασωληνωμένοι – Άνω του 10% η θετικότητα της γρίπης

Καιρός: Μέχρι πότε θα μας «πνίγει» η αφρικανική σκόνη, έρχεται νέο κύμα – Πού χτύπησε 30άρια ο υδράργυρος

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 23:24