search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 23:22
MENU CLOSE

Θεσσαλονίκη: Εφιαλτικές στιγμές για μία 40χρονη – Ο σύντροφός της τη χτυπούσε και την απειλούσε με revenge porn

28.03.2024 17:58
revenge_porn
pixabay

Στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο παραπέμφθηκε να δικαστεί ένας 40χρονος, ο οποίος συνελήφθη μετά την καταγγελία της συντρόφου του για ενδοοικογενειακή βία και για εκδικητική πορνογραφία.

Η εισαγγελέας του απήγγειλε τις εξής κατηγορίες: Σωματική βλάβη σε βάρος συντρόφου κατά τη διάρκεια της συμβίωσης, κατ’ εξακολούθηση και εκδικητική πορνογραφία.

Σύμφωνα με το grtimes.gr, το περιστατικό έγινε το απόγευμα της 25ης Μαρτίου, σε διαμέρισμα στην Ευκαρπία Θεσσαλονίκης.

Ο φερόμενος ως δράστης άρπαξε τη γυναίκα από τον λαιμό και την πέταξε πάνω σε ένα έπιπλο του μπάνιου και στη συνέχεια ενώ εκείνη προσπάθησε να ξεφύγει, την άρπαξε ξανά από τον λαιμό και την έσυρε περίπου δύο μέτρα, έως την εξώπορτα της οικίας τους.

Επιπλέον, η 40χρονη ανέφερε ότι, στις 5 Μαΐου 2023 και στις 27 Αυγούστου 2023, στο ίδιο διαμέρισμα ο 40χρονος άσκησε σωματική βία εναντίον της, προκαλώντας της μώλωπες και δαγκώνοντάς την, αντίστοιχα.

Σύμφωνα με την καταγγελία, ανά τακτά χρονικά διαστήματα, την απειλούσε ότι θα κάνει κακό στις δύο ανήλικες κόρες της και ότι θα κοινοποιήσει δημόσια φωτογραφίες της και προσωπικές συνομιλίες της, που είχε αποσπάσει με άγνωστο τρόπο από λογαριασμό μέσου κοινωνικής δικτύωσης, προκειμένου η παθούσα να μη διακόψει τη σχέση τους.

Συγκεκριμένα, η καταγγέλλουσα ανέφερε ότι διατηρεί σχέση περίπου 5 χρόνια με τον 40χρονο και ότι συγκατοικούν τα τελευταία τρία χρόνια σε διαμέρισμα όπου διαμένουν μαζί με τις δύο κόρες της που έχει αποκτήσει από προηγούμενο γάμο της.

Σημείωσε ότι από την πρώτη στιγμή της συγκατοίκησης άρχισαν έντονα προβλήματα στη σχέση του διότι ο σύντροφος της τη ζήλευε παράφορα χωρίς λόγο και αιτία.

Η ζήλια του σε συνδυασμό με την καθημερινή κατανάλωση αλκοόλ είχε σαν αποτέλεσμα την κατά καιρούς σωματική της κακοποίηση και την καθημερινή λεκτική και ψυχολογική της κακοποίηση, όπως επισήμανε στους αστυνομικούς.

Διαβάστε επίσης:

ΛΑΡΚΟ: Μεγάλη συγκέντρωση στην Αθήνα – «Το έγκλημα έχει αυτουργό την κυβέρνηση»

Υποχωρεί ο κορωνοϊός: 4 θάνατοι, 13 διασωληνωμένοι – Άνω του 10% η θετικότητα της γρίπης

Καιρός: Μέχρι πότε θα μας «πνίγει» η αφρικανική σκόνη, έρχεται νέο κύμα – Πού χτύπησε 30άρια ο υδράργυρος

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 23:21