search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 08:35
MENU CLOSE

Δημήτρης Κόκοτας: Παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση μετά το έμφραγμα

29.03.2024 15:47
kokotas2-new

Σε κρίσιμη κατάσταση εξακολουθεί να νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Γεννηματάς» ο γνωστός τραγουδιστής Δημήτρης Κόκοτας, μετά το έμφραγμα που υπέστη κατά τη διάρκεια πρόβας στο J2US.

Ο τραγουδιστής, το απόγευμα της Πέμπτης (28/3) ένιωσε μια έντονη αδιαθεσία και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο έχοντας υποστεί έμφραγμα και ανακοπή.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Super Κατερίνα», ο τραγουδιστής υποβάλλεται σε συνεχείς εξετάσεις, ενώ υποβλήθηκε και σε αξονική εγκεφάλου, με τους γιατρούς να μην μπορούν να διαπιστώσουν αν έχει υποστεί κάποια εγκεφαλική βλάβη.

Μάλιστα, το μεσημέρι της Παρασκευής (29/3) θα προσπαθήσουν να τον ξυπνήσουν προκειμένου να δουν αν και κατά πόσο θα ανταποκριθεί.

Embed code

Το ιατρικό ανακοινωθέν για τον τραγουδιστή

Ανακοίνωση εξέδωσε το νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς» για την κατάσταση της υγείας του τραγουδιστή Δημήτρη Κόκοτα που υπέστη έμφραγμα και νοσηλεύεται στη ΜΕΘ.

«Στις 28/03/2024, απογευματινές ώρες, μεταφέρθηκε με Σ/ΕΚΑΒ στο ΓΝΑ “Γ.ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ” ο Κόκοτας Δημήτριος γεν. το 1968 (τραγουδιστής- συνθέτης). Ο εν λόγω είχε υποστεί καρδιακή ανακοπή, έγιναν προσπάθειες ανάνηψης, διασωληνώθηκε και εισήχθη εσπευσμένα στην Αιμοδυναμική Μονάδα του Νοσοκομείου», αναφέρει η ανακοίνωση του νοσοκομείου.

Διαβάστε επίσης:

Στέφανος Κασσελάκης: Η τούρτα γενεθλίων και το τραπέζι μετά την ορκωμοσία (Photos / Video)

Η απομάκρυνση τεσσάρων υπουργών σε εννιά μήνες, τα αυτογκόλ και η μηδενική ανοχή του Μητσοτάκη

Τέμπη: Αδερφός θύματος αφιερώνει στον Καραμανλή το βίντεο Γεωργιάδη με τα τρενάκια – «Δεν καταλαβαίνουν απλά ελληνικά στη ΝΔ»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 08:30