search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 14:45
MENU CLOSE

Κολωνός: Δάκρυα, αγκαλιές και φιλιά για την ενοχή Μίχου και την αθώωση της μητέρας – Παρούσα και η Μάγδα Φύσσα (Video / Photos)

29.03.2024 12:04
photo1-1

Με πανηγυρισμούς, χειροκροτήματα, δάκρυα και αγκαλιές υποδεχτήκαν τη δικαστική απόφαση για την υπόθεση μαστροπείας της 12χρονης από τον Κολωνό οι συγκεντρωμένοι έξω από το Εφετείο Αθηνών στη Λουκάρεως.

Μεταξύ του κόσμου, που βρισκόταν έξω από τα δικαστήρια, ήταν και η μητέρα του δολοφονημένου Παύλου Φύσσα, Μάγδα Φύσσα, η οποία στο άκουσμα της καταδίκης του Ηλία Μίχου και της αθώωσης της μητέρας της ανήλικης για το αδίκημα της μαστροπείας δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή της.

Υπενθυμίζεται ότι το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας αποφάσισε την ενοχή του Ηλία Μίχου, βασικού κατηγορούμενου για τον βιασμό της 12χρονης στον Κολωνό αλλά και για την κατηγορά της μαστροπείας.

Παράλληλα, το δικαστήριο δεν υιοθέτησε τελικά την εισαγγελική πρόταση, κηρύσσοντας ένοχο τον Ηλία Μίχο για το αδίκημα του βιασμού κατά πλειοψηφία 5 προς 2 και έτσι ο 55χρονος ενδέχεται να αντιμετωπίσει την ποινή των ισοβίων.

Η μητέρα του κοριτσιού αθωώθηκε για όλες τις κατηγορίες πλήν της εκβίασης και ξέσπασε σε κλάματα στο άκουσμα της απόφασης.

Μια εκ των δικηγόρων της 12χρονης που βρέθηκε έξω από τα δικαστήρια είπε ότι: «Δικαιώθηκε αυτό το παιδί, δικαιώθηκε η ανηλικότητα. Δεν έχω μιλήσει με το παιδί, ξέρω ότι το έμαθε και είναι πολύ χαρούμενη».

Από την πλευρά του, ο δικηγόρος της μητέρας τόνισε ότι: «το είχα πει από την πρώτη στιγμή, ήταν απαράδεκτη η εισαγγελική πρόταση».

«Η μητέρα κακώς προφυλακίστηκε, ξεσκέπασε ένα κύκλωμα μαστροπείας και την έβαλαν φυλακή. Το παιδί, από την πρώτη στιγμή έλεγε ότι είναι αθώα» συμπλήρωσε ο Απόστολος Λύτρας.

Διαβάστε επίσης:

Ρούλα Πισπιρίγκου: Ομόφωνα ένοχη για την ανθρωποκτονία της Τζωρτζίνας

Καιρός: Επιμένει η ζέστη, υποχωρεί η σκόνη – Νέα άνοδος της θερμοκρασίας το Σαββατοκύριακο

Πυροβολισμοί στο ΚΤΕΛ Κηφισού: Σταθερή η κατάσταση του 28χρονου τραυματία – Αναζητείται ο δράστης (video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 14:45