search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 01:17
MENU CLOSE

Άρης Καβατζίκης: Όταν άκουσα να λένε ότι η εκπομπή μπορεί να ενωθεί με του Κώστα Τσουρού, σκέφτηκα αν θα έχω δουλειά

30.03.2024 16:51
kavatzikis

Για τις τηλεοπτικές εκπομπές, τη συνεργασία του με τη Δανάη Μπάρκα, αλλά και για τον Κώστα Τσουρό μίλησε στην εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται» ο Άρης Καβατζίκης.

Ο δημοσιογράφος αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια στη συνεργασία του με την παρουσιάστρια του «Πάμε Δανάη».

«Είναι από τις καλύτερες συνεργασίες που έχω κάνει. Είμαστε μια παρέα πολύ δεμένη, που αν χαθεί από τη ζωή μου, θα με νοιάξει ειλικρινά. Θα με πειράξει πολύ», είπε χαρακτηριστικά.

«Όταν γνωριστήκαμε με τη Δανάη, ο ένας χρειαζόταν τον άλλον. Η Δανάη ήθελε έμπειρο τηλεοπτικά δημοσιογράφο για να της δείξει τα μονοπάτια και μπορώ να πω ότι υπήρξε άξια μαθήτρια, αλλά κι εγώ από την πλευρά μου θα πω ότι είμαι ένας πολύ άξιος μαθητής της. Μου ξεδίπλωσε κομμάτια μου και μου έδωσε αξία, την οποία θα έπρεπε να έχω, αλλά δεν είχα λάβει μέχρι τότε», επισήμανε για τη Δανάη Μπάρκα.

«Αγγίζουμε τα θέματα επικαιρότητας μέχρι εκεί που μπορούμε»

Στη συνέχεια, ο δημοσιογράφος μίλησε για τις υπόλοιπες τηλεοπτικές εκπομπές και τον τρόπο που χειρίζονται διάφορα θέματα της επικαιρότητας.

«Αγγίζουμε τα θέματα επικαιρότητας μέχρι εκεί που μπορούμε. Έχουν γίνει υπερβολές στην πρωινή ζώνη, έχουν τραβηχτεί θέματα από τα μαλλιά. Πολλές φορές, άκουσα απόψεις, για τις οποίες μέσα μου ένιωθα ένα σφίξιμο κι έλεγα “πώς μπορεί να ειπώθηκε αυτό;”. Ξέρουμε πότε ακούγονται πράγματα λόγω της ενημέρωσης και πότε για να δούμε τη φάτσα μας στα sites. Βλέποντας κάποιες από αυτές, έχω πει από μέσα μου “ευτυχώς που δεν είμαι σε αυτή την παρέα”», εξήγησε.

Όσο για την αυτοαναφορικότητα στις εκπομπές, δήλωσε: «Δεν υπήρχε πριν από μια πενταετία. Έχω υπάρξει στη μεγαλύτερη σσχολή, στην Ελένη Μενεγάκη κι επειδή όλη η Ελλάδα ήθελε να μάθει όχι απλά τι κάνει στο σπίτι, αλλά και το πώς πίνει τον καφέ της, δεν νομίζω ότι δόθηκε αυτό. Δεν θυμάμαι να ασχολούμαστε όλη μέρα με την παρουσιάστρια και πώς θα την πει στην απέναντί της ή στην ομάδα της».

Αναφορικά με το τηλεοπτικό του μέλλον, ο Άρης Καβατζίκης είπε: «Επισήμως από το κανάλι δεν γνωρίζω τίποτα. Κι εγώ όταν άκουσα στην αρχή της χρονιάς ότι γινόμαστε σύμπραξη με τον Κώστα Τσουρό, είπα “ποιος μου λέει ότι εγώ θα έχω δουλειά και ότι θα με επιλέξουν σε μια τέτοια εκπομπή;”. Οι άνθρωποι που είναι πίσω από τις κάμερες… Δεν είναι κομψό και στο τέλος καταλήγει να μην είναι συναδελφικό».

Τέλος, για το ενδεχόμενο να πάει στο MEGA η Φαίη Σκορδά ανέφερε: «Αν δεν υπάρχει το “Πάμε Δανάη” φυσικά και θα μπορούσα να συνεργαστώ με τη Φαίη».

Διαβάστε επίσης:

«Ακόμα δεν είδες τίποτα»: Ένταση στον αέρα με τον Αλέξη Κούγια – «Όταν μιλάει ο Κούγιας θα ακούτε»

Ναταλία Γερμανού: Έβαλε θερμόμετρο στον «αέρα» – «Κρυώνω αδιανότητα» (Video)

Θέμα στη «Daily Mail» η Πισπιρίγκου: «Πόζαρε ως στοργική μητέρα και σκότωσε την τετραπληγική κόρη της με κεταμίνη»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 01:01