search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 09:23
MENU CLOSE

ΚΚΕ για Τέμπη: Στηρίζει τις πρωτοβουλίες που συμβάλλουν στην απόδοση ευθυνών – «Το έγκλημα δεν θα παραγραφεί»

01.04.2024 18:02
perissos-kke-ktirio

Το ΚΚΕ επανέλαβε με νέα του ανακοίνωση ότι στηρίζει τις πρωτοβουλίες που συμβάλλουν στην απόδοση ευθυνών σε ότι αφορά το έγκλημα των Τεμπών και υπογράμμισε ότι «ο λαϊκός παράγοντας είναι αυτός που μπορεί να αποκρούσει τις προσπάθειες συγκάλυψης». Παράλληλα τόνισε για μια ακόμα φορά ότι ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ αρνήθηκαν να καταργήσουν την τελευταία συνταγματική αναθεώρηση, για την απόδοση πολιτικών, αλλά και ποινικών ευθυνών σε πρώην υπουργούς παρά τις επανειλημμένες προτάσεις που έχει κάνει το κόμμα.

«Το ΚΚΕ έχει καταθέσει στη Βουλή και έχει δώσει στη δημοσιότητα ολοκληρωμένο Πόρισμα για το έγκλημα των Τεμπών και για την απόδοση πολιτικών, αλλά και ποινικών ευθυνών σε πρώην υπουργούς. Απ’ αυτή την άποψη στηρίζει πρωτοβουλίες που μπορούν να συμβάλλουν σε αυτή την κατεύθυνση» αναφέρει χαρακτηριστικά στην παρέμβασή του, το ΚΚΕ.

«Γνωρίζουμε, ωστόσο, ότι “σύμμαχος” της κυβέρνησης της ΝΔ είναι ο νόμος της “συγκάλυψης” και της “ατιμωρησίας” -ο νόμος “περί ευθύνης υπουργών”- που ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ αρνήθηκαν να καταργήσουν στην τελευταία συνταγματική αναθεώρηση, παρά τις επανειλημμένες προτάσεις του ΚΚΕ» προσθέτει το σχόλιο του κόμματος και καταλήγει:

«Σε κάθε περίπτωση ο λαϊκός παράγοντας είναι αυτός που μπορεί να αποκρούσει τις προσπάθειες συγκάλυψης και να εγγυηθεί ότι αυτό το έγκλημα δεν θα ξεχαστεί, δεν θα παραγραφεί».

Διαβάστε επίσης:

Βέροια: Πώς έγινε το σοκαριστικό τροχαίο με τις δύο νεκρές – Συγκλονιστικές μαρτυρίες

Κολωνός: Ισόβια και 41 χρόνια στον Ηλία Μίχο, ελεύθερη η μητέρα της 12χρονης – Όλες οι ποινές

Λήξη συναγερμού σε τραπεζικό κατάστημα στην Ιωνία – Είχε εντοπιστεί ύποπτο αντικείμενο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 09:22