search
ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 13:19
MENU CLOSE

Μεσολόγγι: Τα περίεργα μηνύματα που έλαβε ο Μπάμπης τη μέρα της δολοφονίας του και η έκκληση της μάνας (Video)

01.04.2024 21:16
MESOLOGGI_MPAMPHS

«Την ημέρα της δολοφονίας ο γιος μου έλαβε μηνύματα από περιέργους αριθμούς» δήλωσε η μητέρα του Μπάμπη Κούτσικου από το Μεσολόγγι τη Δευτέρα (01/04) ενώ παράλληλα έκανε έκκληση σε όποιον γνωρίζει οτιδήποτε να το πει έστω και τώρα. Την ίδια ώρα νέες εξελίξεις βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Συγκεκριμένα, σε σχετικές δηλώσεις της στην εκπομπή «Tlive» του ALPHA, η μητέρα του Μπάμπη Κούτσικου από το Μεσολόγγι ανέφερε: «Αν γνωρίζει κάτι κάποιος, δεν είναι αργά, να πάει να μιλήσει στη Δικαιοσύνη. Στείλανε την ημέρα της δολοφονίας του γιου μου ένα μήνυμα και στην υπόλοιπη παρέα. Αν τα καλέσεις, δεν βγαίνει κάτι. Κάτι περίεργα νούμερα τηλεφώνου που πρέπει να ψαχτούν να δούμε σε ποιον ανήκουν. Στις 21 Μαρτίου έφυγαν για Αθήνα, μας είπε η ιατροδικαστής. Πότε θα βγουν τα αποτελέσματα δεν ξέρουμε καν».

Νέο βίντεο-ντοκουμέντο

Μάλιστα, στην ίδια εκπομπή προβλήθηκε νέο βίντεο-ντοκουμέντο από το βράδυ της δολοφονίας του Μπάμπη Κούτσικου στο Μεσολόγγι.

Στο εν λόγω βίντεο φαίνεται πως το μοιραίο βράδυ ο κρεοπώλης κινείται από το σπίτι του προς του κάδους σκουπιδιών μπροστά στο νοσοκομείο, με το αυτοκίνητο και ενώ η απόσταση είναι κάποια μέτρα. Νωρίτερα, φαίνεται να είχε προχωρήσει στην αγορά χαρτιού κουζίνας από το μίνι μάρκετ, αλλά και σε μια βόλτα στη θάλασσα, όπου φέρεται να ξεφορτώθηκε το κινητό του.

Πέντε πρόσωπα φαίνεται να εμπλέκονται στην υπόθεση

Στην υπόθεση φέρονται να εμπλέκονται πέντε πρόσωπα, μεταξύ των οποίων είναι και δύο γυναίκες, όπως έγινε γνωστό την Κυριακή (31/03). Ο δικηγόρος της οικογένειας του Μπάμπη Κούτσικου, Κώστας Δημόπουλος, ότι αυτά τα στοιχεία βρίσκονται ήδη στα χέρια της αστυνομίας.

Υπενθυμίζεται ότι για την δολοφονία του 31χρονου έχει προφυλακιστεί ο κρεοπώλης, ο οποίος εξακολουθεί να αρνείται την κατηγορία που του αποδίδεται. Επίσης, όπως είπε ο ιδιωτικός ερευνητής, Γιώργος Τσούκαλης, στην εκπομπή «Επί τόπου» του OPEN, για τις δύο γυναίκες που εμπλέκονται στην υπόθεση, η μία εξ αυτών δούλευε σε κάποιο καφέ και τώρα εργάζεται ως baby sitter. Παράλληλα, επανέλαβε ότι δεν θα είναι έκπληξη «εάν μέσα στην εξίσωση υπάρχει και η αρχαιοκαπηλία», ενώ σημείωσε πως «έχουμε να κάνουμε με ανθρώπους που δεν λένε αλήθειες».

Τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων του Μπάμπη Κούτσικου αναμένεται να βγουν περίπου σε έναν μήνα και θα δείξουν κάτω από ποιες συνθήκες έχασε τη ζωή του ο 31χρονος.

Διαβάστε επίσης:

Καλλιθέα: Βίντεο από το τροχαίο δυστύχημα με μία νεκρή και δύο τραυματίες

Πιέρια Όρη: Δύσκολη η μάχη της Πυροσβεστικής λόγω της μορφολογίας του εδάφους – Έρπουσα η φωτιά στο μεγαλύτερο μέρος της

Κολωνός: Στη φυλακή Μίχος και Μιχάλης – Αποφυλακίζεται η μητέρα, αναστολή μέχρι το Εφετείο για άλλους 17

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 13:18