search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 22:07
MENU CLOSE

Ο θεός να μας φυλάει…

01.04.2024 10:16
mairi-panagiotara

Χθες βραδυ, αργουτσικα, δεν με επαιρνε ο υπνος, ανοιξα την τηλεοραση και επεσα πανω σε εναν πολυ επικινδυνο τυπο στην εκπομπη του Γρηγορη Αρναουτογλου.της γνωστης οικογενειας μπλοκερ, γιουτιουμπερ, τικτοκερ, ινφλουενσερ, κατι απο ολα αυτα η και ολα μαζι.

Ο οποιος τι ελεγε πως σκεφτηκε; «Σκεφτηκε» να «γυρισει» «ντοκυμαντερ» πολλων επεισοδιων,που αφορουν ειδεχθη εγκληματα, που εχουν γινει στην χωρα!!!!!!!!!! Αφου ειπε, ενα επεισοδιο αφορα τον Δαγκλη, εκεινον που σκοτωνε ιεροδουλες μεσα σε ενα βανακι με το οποιο κυκλοφορουσε, ενα αλλο επεισοδιο, για τον τελευταιο θανατοποινητη, τον Λυμπερη, που εκτελεστηκε το 1972, και πολλα επεισοδια με αλλα εγκληματα που φτανουν μεχρι και σημερα, γιατι «και σημερα μας απασχολουν υποθεσεις, για τις οποιες δεν θελει να μιλησει τωρα» (παλι καλα), εχωσε μεσα και την πτωση του αεροσκαφους των Μαλλαισιανων αεροπορικων γραμμων, που το βαφτησε εγκλημα.

Ενας τυπος που ταχυλογουσε ακαταπαυστα, με αθλια Ελληνικα, απιθανο συντακτικο και γραμματικη, με λαθος ρηματα και χρονους αυτων, με μια επαρση και αλλαζονεια, και ταυτοχρονα μια δηθεν μετριοφροσυνη του τυπου: ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΣΠΟΥΔΑΙΟΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΩ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ. και αφου ειπε ειπε ειπε ειπε και σταματημο δεν ειχε, ο αθεοφοβος Γρηγορης, ως μαντης καλχας, ως παραγων μεγας, ως ανθρωπος της τηλεορασης, ως περιπου ιδιος με τον συνομιλιτη του, οσον αφορα την κακοποιηση της γλωσσας, του μαντεψε-προτεινε-ρωτησε, «θα εχεις σκεφτει να το προτεινεις σε καποιον σταθμο να στο προβαλει;», και εκεινος χαμηλωνοντας το βλεμμα εκανε ενα νευμα συγαταθεσης-συγκαταβασης.

Ωχ παναγια μου, σκεφτηκα, ελπιζω να μην το εννοουν και κυριως να μην βρεθει καποιος διευθυντης προγραμματος να του κανει το «ονειρο» πραγματικοτητα. Ηταν ολοφανερο οτι ο ανθρωπος αυτος ηταν καποιος ημιμαθης που δεν ηξερε τι ελεγε,τα ελεγε οπως ηθελε, λεγοντας δε πως εχει κανει ερευνα για ολα αυτα με τα οποια ασχοληθηκε. Τι ερευνα; Ειναι 24 χρονων οπως ειπε,και ασχετος με σπουδες που θα μπορουσαν να αφορουν τετοια θεματα. Δεν ειναι νομικος, δεν ειναι εγκληματολογος, δεν ειναι κοινωνιολογος, δεν ειναι ψυχολογος, δεν ειναι ψυχιατρος. Επισης ποιος ακριβως ειναι ο στοχος μιας τετοιας εκπομπης, ερευνας, κλπ, και εννοω,ποιος ειναι ο στοχος του συγκεκριμενου,οχι γενικα. Ο θεος να μας φυλαει. Εχει παραγινει το καλο με ολους αυτους του ιντερνετ. Εχετε το νου σας, ας εχουμε τον νου μας, παντου παραμονευει η βλακεια, η αγραμματοσυνη, η αμμαθεια, η ημιμαθεια, το χρημα το ευκολο. Νοιαστηκαν τωρα αυτοι να λυσουν τα μυστηρια των εγχωριων και μη εγκληματων. ΕΛΕΟΣ. Δεν περιγραφω αλλο.

ΥΓ 1. Μετα, αφου ανεφωνησα μονη μου «τι μου θυμιζει αυτο,τι μου θυμιζει», θυμηθηκα οτι μου θυμιζει τα σηριαλ του κοκκινοπουλου. Οποτε ξεχνα το φιλε, σε προλαβε αλλος.

ΥΓ 2. Μπορει κυριε Αρναουτογλου να μην βρισκετε καλεσμενους, αλλα μπορειτε σιγουρα, αφου πια, δεν απευθυνεστε μονο στο να καλειτε επωνυμους-γνωστους, να καλεσετε απλους ανθρωπους που τουλαχιστον θα εχουν κατι πιο ενδιαφερον να πουν και που μιλουν σωστα Ελληνικα.

ΥΓ 3. Κυριε Αρναουτογλου, μην θαυμασετε οτι εντυπωσιαζει εσας, αλλα οτι μπορει να ειναι αντικειμενικα εντυπωσιακο, ορθο, αντικειμενικο,και οχι επικινδυνο.

Εις το επανιδειν.

*Στο άρθρο διατηρείται η ορθογραφία και το συντακτικό ως μας αποστέλλεται.

Διαβάστε επίσης:

Δεν αλλάζει ο άνθρωπος

Η «Μαίρη Παναγιωταρά» για τον… αγαπητό Γιώργο

Η εξομολόγηση της «Μαίρης Παναγιωταρά»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 22:03