search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 15:04
MENU CLOSE

Σεισμός στην Ταϊβάν – Έλληνας κάτοικος για τα 7,5 Ρίχτερ: Δεν υπάρχει πανικός – Αν γινόταν αύριο μπορεί να ήταν χειρότερα λόγω αργίας (video)

03.04.2024 09:59
taiwan_earthquake_new

Για τo φονικό χτύπημα του Εγκέλαδου στην Ταϊβάν, το οποίο άφησε πίσω του νεκρούς, τραυματίες και καταστροφές, μίλησε ο Έλληνας κάτοικος της περιοχής, Χρήστος Σαραντίδης.

«Ο σεισμός ήταν διαφορετικός από ό,τι έχουμε ζήσει. Έπεσαν γυαλιά, έσπασαν ποτήρια, έσπασαν εικόνες», είπε αρχικά μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

«Πανικός δεν υπάρχει, όλα λειτουργούν κανονικά, ακούμε ασθενοφόρα οχήματα πυροσβεστικής από το πρωί, αλλά το μετρό λειτουργεί. Επικοινώνησα με το σχολείο της μικρής μήπως χρειαζόταν να την πάρουμε, αλλά όλα καλά», πρόσθεσε.

«Ζημιές υπάρχουν στη Χουάλιεν, είναι μια πανέμορφη περιοχή, οι σκέψεις μας είναι σε αυτούς τους ανθρώπους», συμπλήρωσε ο Χρήστος Σαραντίδης.

«Αν ο σεισμός γινόταν αύριο, που ξεκινάει τετραήμερη αργία, μπορεί τα πράγματα να ήταν χειρότερα. Ήμασταν λίγο τυχεροί πάνω στην ατυχία μας», τόνισε.

Υπενθυμίζεται ότι ο σεισμός των 7,5 Ρίχτερ, που σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης (3/4) είναι ο ισχυρότερος των τελευταίων 25 ετών.

Διαβάστε επίσης:

Απολογισμός Ερντογάν για τη βαριά ήττα – «Δεν υπήρξε μόνο απώλεια ψήφων, αλλά και απώλεια αίματος και ψυχής»

Οι υπερήφανοι χορηγοί της γερμανικής ακροδεξιάς

Βόρεια Καρολίνα: Πάνω από 150 φοιτητές διαγνώστηκαν με καρκίνο έπειτα από έκθεση σε τοξικές ουσίες

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 15:03