search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 19:39
MENU CLOSE

ΔΕΗ: Με μειωμένες χρεώσεις και έκπτωση «μπόνους» τα σταθερά τιμολόγια – Πότε λήγει η προθεσμία

04.04.2024 12:18
dei 987- new

Σημαντικό όφελος αναμένεται να προκύψει για τους καταναλωτές που θα επιλέξουν να συμβληθούν έως τις 30 Απριλίου στα σταθερά τιμολόγια της ΔΕΗ.

Κι αυτό γιατί όσοι νέοι πελάτες επιλέξουν να ενταχθούν μέχρι τη συγκεκριμένη ημερομηνία, θα δουν κάθετη μείωση στις χρεώσεις τους της τάξης του 30% με 32%.

Μάλιστα οι καταναλωτές σε αυτή την περίπτωση θα αποκομίσουν πολλαπλά κέρδη καθώς εκτός από τη μείωση στις χρεώσεις, θα επωφεληθούν και από επιπλέον μπόνους έκπτωσης 50 ευρώ στον πρώτο λογαριασμό ενώ έχουν και άλλα προνόμια όπως δωρεάν μίλια από την Aegean, πρόσθετη υπηρεσία GreenPass κλπ.

Και φυσικά δεν πρέπει να παραγνωρίζουμε το μεγάλο πλεονέκτημα της «ξεγνοιασιάς» και καλύτερου προγραμματισμού που προσφέρουν τα σταθερά τιμολόγια στα νοικοκυριά τα οποία θα απολαμβάνουν «κλειδωμένες» τις προνομιακές αυτές χρεώσεις για έναν τουλάχιστον χρόνο. 

Πιο συγκεκριμένα το τιμολόγιο myHomeOnline διαμορφώνεται στα 12,3 σεντς ανά κιλοβατώρα η ημερήσια χρέωση και 11,3 το νυχτερινό, από 17,5 και 16,6 σεντς που ήταν πριν, ενώ το myHomeEnter διαμορφώνεται στα 12,5 σεντς ανά κιλοβατώρα (ενιαία χρέωση για ημερήσια και νυχτερινή κατανάλωση), έναντι 17,9 σεντς που ήταν η προηγούμενη τιμή.

myHomeOnline: Ένα ολοκληρωμένο ψηφιακό προϊόν

Το myHomeOnline έχει 12μηνη διάρκεια με χαμηλό ενιαίο πάγιο ημέρας και νύχτας, σταθερότητα στις χρεώσεις προμήθειας καθ’ όλη τη διάρκεια συμβολαίου χωρίς κλίμακες και χωρίς μηχανισμό διακύμανσης και δωρεάν την πρόσθετη υπηρεσία GreenPass για 3 μήνες!

Ο λογαριασμός αποστέλλεται ηλεκτρονικά κάθε μήνα και εξοφλείται εύκολα με πάγια τραπεζική εντολή στη χρεωστική ή πιστωτική κάρτα.

myHome Enter: Οικιακό προϊόν με ενιαία και διαφανή τιμολόγηση

To ΔΕΗ myHome Enter, το οικιακό προϊόν ηλεκτρικής ενέργειας, 12μηνης διάρκειας, προσφέρει ενιαίο πάγιο, ξεκάθαρη, απλή και διαφανή τιμολόγηση χωρίς κλίμακες και μηχανισμό διακύμανσης, ενώ και εδώ (όπως και στο myHomeOnline) ισχύει η έκπτωση 50€ στον λογαριασμό με κάθε νέο συμβόλαιο και η δωρεάν την πρόσθετη υπηρεσία GreenPass για 3 μήνες!

Υπηρεσία επιβράβευσης ΔΕΗ myRewards Miles

Επίσης με την απόκτηση ή ανανέωση και των  δύο προγραμμάτων οι χρήστες μπορούν να συγκεντρώσουν  έως και 2.500 Miles+Bonus μίλια από την AEGEAN, με τη νέα υπηρεσία επιβράβευσης ΔΕΗ myRewards Miles στο myΔΕΗ.

Σημαντικό είναι επίσης να επισημάνουμε ότι το «πέναλτυ» πρόωρης αποχώρησης από τα προγράμματα βαίνει μειούμενο με την πάροδο του χρόνου.

Μειωμένες χρεώσεις και στο «πράσινο» τιμολόγιο

Τέλος η ΔΕΗ ανακοίνωσε και τις χρεώσεις για το «πράσινο» τιμολόγιο του Απριλίου που είναι:

– 10,861 σεντς ανά κιλοβατώρα για κατανάλωση έως 500 κιλοβατώρες το μήνα (από 10,827 το Μάρτιο)

– 11,881 σεντς ανά κιλοβατώρα για κατανάλωση πάνω από 500 κιλοβατώρες (από 11,907)

– 8,226 σεντς ανά κιλοβατώρα το νυχτερινό (από 8,037).

Διαβάστε επίσης:

Cenergy Holdings: Προβλέψεις για ακόμα καλύτερο 2024 με ανεκτέλεστο 3,1 δισ. ευρώ και βελτιωμένο EBITDA

Γ. Περδικάρης (ΤΕΡΝΑ): Η κοινωνική ευημερία στο επίκεντρο κάθε μας έργου

Η THEON θα προμηθεύσει τις αμυντικές δυνάμεις της Εσθονίας με συστήματα νυχτερινής όρασης ARGUS

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 19:38