search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 03:21
MENU CLOSE

Σούνιο: Ένα «νεκροταφείο» κλεμμένων αυτοκίνητων κρύβεται στον πάτο του βυθού (Video)

04.04.2024 21:31
sounio_nekrotafeio_autokinitwn
Screenshot Up Stories

Οχήματα που εικάζεται να χρησιμοποιήθηκαν σε εγκληματικές ενέργειες στοιβάζονται στον πάτο του βυθού κοντά στα Λεγραινά σχηματίζοντας ένα υποθαλάσσιο «νεκροταφείο» αυτοκινήτων.

Ελάχιστοι ίσως γνωρίζουν ότι στα νερά έξω από το Σούνιο βρίσκεται αυτό το «νεκροταφείο». Πρόκειται στην ουσία για ένα παράνομο «νεκροταφείο» οχημάτων.

Σε αυτό το άγνωστο «νεκροταφείο» καταδύθηκε η ομάδα του Up Stories με την καταδυτική ομάδα Top2Bottom (Νικόλας Μαργαρίτης, Ανδρέας Ανδρικόπουλος και Άκης Σεϊσίδης).

Δώδεκα με δεκαπέντε αυτοκίνητα και φορτηγά είναι στον βυθό κοντά στα Λεγραινά. Τα χρόνια που έχουν περάσει μέσα στα νερά διέβρωσαν όλα τα οχήματα, που πλέον είναι καταφύγιο για τον κόσμο του βυθού.

Το «νεκροταφείο» βρίσκεται κοντά τις ιχθυοκαλλιέργειες και κάτω ένα σημείο επί της Αθηνών-Σουνίου, από όπου γινόταν ρίψη των αυτοκινήτων στη θάλασσα.

Η αστυνομία εκτιμά ότι είναι κάποια από τα αυτοκίνητα είναι κλεμμένα είτε γιατί αφαιρέθηκαν τα ανταλλακτικά τους είτε για να χρησιμοποιηθούν σε ληστείες ή άλλες εγκληματικές ενέργειες.

Μια άλλη περίπτωση αφορά «απαγωγές» αυτοκινήτων. Αν οι κάτοχοι δεν πλήρωναν «λύτρα» στους «απαγωγείς», αυτοί τα έριχναν στον βυθό.

Διαβάστε επίσης:

Σοκ στα Χανιά: Πέθανε ξαφνικά 14χρονος – Έχασε τις αισθήσεις του στο σπίτι του

Τραγωδία στην Ηλεία: 67χρονος βρέθηκε απαγχονισμένος – Είχε αφήσει λεφτά και για την κηδεία του έγραφε σε σημείωμα

Άγιοι Ανάργυροι: «Δεν προσδιόρισε το είδος της ενόχλησης» – Εξοργίζουν οι καταθέσεις των αστυνομικών που δεν «ξηλώθηκαν» – Πού μετακινήθηκαν

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 19:42