search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 05:46
MENU CLOSE

Σπαρτιάτες: Ανεξαρτητοποιήθηκε ο βουλευτής Γιώργος Μανούσος μετά τις ποινικές διώξεις

04.04.2024 12:57
manousos_0404_1460-820_new

Άρχισαν τα όργανα στους Σπαρτιάτες μετά την ποινική δίωξη της εισαγγελίας του Αρείου Πάγου. Τον… χορό άνοιξε ο Γιώργος Μανούσος, ο οποίος με επιστολή του προς τον Πρόεδρο της Βουλής δηλώνει την ανεξαρτητοποίηση του.

Ο βουλευτής επιτίθεται με βαρύτατες εκφράσεις στον πρόεδρο του κόμματος Βασίλη Στίγκα ότι «οδήγησε με ψεύδη και συκοφαντίες κατηγορούμενη σύσσωμη την κοινοβουλευτική του ομάδα».

Όπως αναφέρει στην επιστολή του προς τον Κώστα Τασούλα «κατόπιν της ποινικής δίωξης που παρήγγειλε η Εισαγγελία του Αρείου Πάγου εναντίον των 11 συναδέλφων μου αλλά και εμού προσωπικά, έπειτα από τις ψευδείς και συκοφαντικές καταγγελίες του προέδρου των Σπαρτιατών κ. Βασιλείου Στίγκα, σας γνωστοποιώ ότι αποχωρώ από την ΚΟ των Σπαρτιατών».

Παράλληλα, υποστηρίζει ότι «η μέχρι τώρα παραμονή του στην ΚΟ οφειλόταν στην πεποίθηση ότι η ελληνική Δικαιοσύνη δεν θα ανεύρισκε ούτε ψήγμα αξιοπιστίας σε αυτές τις ψευδείς καταθέσεις, ειδικά μετά τα αποδεικτικά στοιχεία που προσκόμισα ενώπιον της».

Η ΚΟ των Σπαρτιατών αριθμεί πλέον 9 βουλευτές. Έχουν προηγηθεί οι αποχωρήσεις/ανεξαρτητοποιήσεις των Κωνσταντίνου Φλώρου και Χάρη Κατσιβαρδά.

Σύμφωνα με πληροφορίες αναμένονται κι άλλες ανεξαρτητοποιήσεις από το κόμμα των Σπαρτιατών με πρώτη αυτή του Γιάννη Δημητροκάλλη.

Η ΚΟ πάντως, εφόσον διαθέτει 5 βουλευτές διατηρείται.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Βασίλης Στίγκας θα κάνει, αργότερα, εντός της ημέρας, δηλώσεις.

Διαβάστε επίσης:

Σβίγκου: «Ο Χρυσοχοΐδης θα έπρεπε να έχει παραιτηθεί από την πρώτη στιγμή»

O Νίκος Χαρδαλιάς διέγραψε τον Μανώλη Σφακιανάκη από την «Αττική Μπροστά» μετά τις δηλώσεις του για τη γυναικοκτονία

Κασσελάκης από Χανιά: Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει να φοβηθεί τίποτα – Είναι πιο συμπαγής από ποτέ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 01:20