search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 07:40
MENU CLOSE

Άγιοι Ανάργυροι: Αστυνομικοί απαγόρευσαν στον κόσμο να αφήνει λουλούδια έξω από το τμήμα – «Λίγη ντροπή δεν υπάρχει;»

05.04.2024 13:09
agioianargyroi_louloudia

Να αποχωρήσει ο κόσμος που διαμαρτύρεται και αφήνει λουλούδια έξω από το αστυνομικό τμήμα Αγίων Αναργύρων φέρεται να ζήτησαν οι αστυνομικοί.

Οι αστυνομικοί σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, ζήτησαν να αποχωρήσουν συγγενείς, φίλοι και κόσμος που είχε συγκεντρωθεί έξω από το Α.Τ. προκειμένου να μην υπάρχει πρόβλημα «στην εύρυθμη λειτουργία του αστυνομικού τμήματος».

Μετά τη στυγερή γυναικοκτονία, συλλογικότητες, ομάδες και απλός κόσμος συγκεντρώνονται στο σημείο έξω από το τμήμα των Αγίων Αναργύρων με τους αστυνομικούς όπως φαίνεται να ενοχλούνται από την οργή των πολιτών.

Μάλιστα νωρίτερα σήμερα, το Μουσικό Σχολείου Ιλίου, προχώρησε σε καθιστική διαμαρτυρία έξω από το τμήμα.

Ξέσπασμα Λιάγκα

Στο άκουσμα της είδησης ότι απαγόρευσαν τα λουλούδια και τις διαμαρτυρίες, ο Γιώργος Λιάγκας ξέσπασε κατά των αστυνομικών.

«Πάνε κάθε μέρα οι συγγενείς της κοπέλας και αφήνουν λουλούδια εκεί που μαρτύρησε το παιδί τους, δύο μέτρα από το φυλάκιο του αστυνομικού τμήματος. Όταν σου σκοτώνουν το παιδί, πας και αφήνεις λουλούδια στον τόπο μαρτυρίου. Εκεί ήταν τα τελευταία δευτερόλεπτα που ζούσε, που είχε ψυχή αυτό το πανέμορφο κορίτσι.

Και προσέξτε να δείτε λοιπόν τι σημαίνει έλλειψη λογικής και ενσυναίσθησης σε αυτή τη ρουφιάνα τη χώρα.

Επειδή μαζεύεται κόσμος και φωνάζει συνθήματα, βγήκαν έξω από το αστυνομικό τμήμα κάποιοι άλλοι πιο… ευαίσθητοι αστυνομικοί, σε σχέση με τους έξι που τους άλλαξαν απλά υπηρεσία, και έκαναν παρατήρηση στον κόσμο να μην αφήνουν λουλούδια στο σημείο που ξεψύχησε το κοριτσάκι, γιατί μαζεύεται κόσμος και δημιουργείται φασαρία», σημείωσε αρχικά στα όσα είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

Και πρόσθεσε:

«Αυτό που ξεπερνάει κάθε λογική έχει να κάνει με την έλλειψη λογικής, με τη βλακεία, με την αναισθησία των ανθρώπων σε αυτή τη χώρα.

Βλέπετε, εκεί στο αστυνομικό τμήμα Αγίων Αναργύρων, ότι υπήρχαν πολλοί συνάδελφοί σας που εξασκήσαν κακώς τα καθήκοντά τους, με αποτέλεσμα ένα κορίτσι να ξεψυχήσει μέσα ουσιαστικά στο αστυνομικό τμήμα.

Και ειλικρινά δεν ντραπήκατε να βγείτε έξω από το αστυνομικό τμήμα και να κάνετε παρατήρηση στους συγγενείς που πάνε και αφήνουν λουλούδια εκεί που μαρτύρησε ένα 28χρονο κορίτσι; Που πήγε να βρει προστασία πού;

Μάθαμε τελικά ότι ο μόνος χώρος που εύκολα σκοτώνεις είναι το αστυνομικό τμήμα. Δεν ντρέπεστε επίσης για όλα αυτά τα τερατώδη λάθη των συναδέλφων σας που οδήγησαν στη δολοφονία μπροστά στα μάτια σας ενός κοριτσιού;

Και βγαίνετε να κάνετε παρατήρηση ποιος αφήνει λουλούδια απ’ έξω; Λίγη ντροπή δεν υπάρχει;».

Διαβάστε επίσης:

Αντωνία Ηλία: Θα εκτίσει την ποινή της στις φυλακές Ελαιώνα Θηβών – Το χρονικό της έκδοσης για την πρωταγωνίστρια του παραδικαστικού

Υποκλοπές – ΣτΕ: Αντισυνταγματική η μη ενημέρωση Ανδρουλάκη για τις παρακολουθήσεις

Καλαμάτα: Μπουνιές και κλωτσιές σε 13χρονο από συμμαθητές του στο προαύλιο του σχολείου

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 07:36