search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 21:37
MENU CLOSE

ΣΥΡΙΖΑ: «Η μοναδική αποδεκτή τοποθέτηση της κυβέρνησης θα ήταν η ανακοίνωση της απομάκρυνσης του Χρυσοχοΐδη»

05.04.2024 10:34
syriza_pg_2203_1920-1080_new

«Η Νέα Δημοκρατία συνεχίζει να απαιτεί την απόλυτη σιωπή σε όλες τις αναλγησίες, τις ασυνέπειες, τα ψέματα και την ανικανότητα που επιδεικνύει», σημειώνει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ, ζητώντας παράλληλα την απομάκρυνση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το νέο αφήγημα της Νέας Δημοκρατίας είναι ο “νόμος της σιωπής” που προσπαθούν να επιβάλλουν. Τόσο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, όσο και τα υπόλοιπα στελέχη της, υποστηρίζουν με περίσσιο θράσος πως “η κριτική που ασκείται στην αστυνομία αποθαρρύνει τις γυναίκες από το να απευθυνθούν σε αυτήν”.

Να τους ενημερώσουμε πως αν κάποια γυναίκα αποθαρρύνεται από το να απευθυνθεί στην ΕΛ.ΑΣ., αυτό οφείλεται στην αναποτελεσματικότητα της. Οφείλεται στο ότι η δολοφονία της 28χρονης έγινε έξω από το αστυνομικό τμήμα, ενώ μιλούσε με την άμεσο δράση στο τηλέφωνο κι όχι στην κριτική που οφείλει να ασκεί ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ σε ένα σοκαριστικό γεγονός. Η Νέα Δημοκρατία συνεχίζει να απαιτεί την απόλυτη σιωπή σε όλες τις αναλγησίες, τις ασυνέπειες, τα ψέματα και την ανικανότητα που επιδεικνύει. Αυτό όμως δεν γίνεται αποδεκτό ούτε από τον ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, αλλά ούτε και από την κοινωνία. Η μοναδική αποδεκτή τοποθέτηση από πλευράς κυβέρνησης θα ήταν η ανακοίνωση της απομάκρυνσης του κυρίου Μιχάλη Χρυσοχοΐδη».​

Διαβάστε επίσης:

Σακελλαροπούλου: «Είναι βαριά κουβέντα να πω ότι είμαι περήφανη για τη Δικαιοσύνη» (video)

ΠΑΣΟΚ: Η στρατηγική Ανδρουλάκη δείχνει… βουλή – Οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές που θα ανακοινώσει την Κυριακή

Μιχάλης Χρυσοχοΐδης: Τηλεδιάσκεψη με 2.500 αστυνομικούς για την ενδοοικογενειακή βία

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 21:36