search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 05:49
MENU CLOSE

Σερβία: Νεκρός στο κελί του ο ένας από τους δύο κατηγορούμενους για τη δολοφονία της μικρής Ντάνκα

07.04.2024 16:42
DANKAILIC_0404_1460-820_new

Εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας του 2χρονου κοριτσιού από αμάξι καθώς οι Αρχές της Σερβίας ανακοίνωσαν σήμερα πως ο ένας εκ των κατηγορουμένων βρέθηκε νεκρός στην φυλακή όπου κρατούταν.

«Αρρώστησε νωρίς το πρωί σήμερα και παρά την ταχεία δράση της αστυνομίας και των γιατρών, απεβίωσε. Ο ιατροδικαστής διαπίστωσε ότι πέθανε από φυσικά αίτια», σύμφωνα με το δελτίο τύπου της σερβικής αστυνομίας.

Το χρονικό της εξαφάνισης

Η μικρή Ντάνκα Ίλιτς εξαφανίστηκε την 26η Μαρτίου από την πόλη Μπορ (ανατολικά) με το πρόσωπό της να δεσπόζει στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για 10 ημέρες, προτού οι αρχές ανακοινώσουν την Τετάρτη δύο πρώτες συλλήψεις.

Οι δύο άνδρες που συνελήφθησαν, ο οδηγός και ο επιβάτης ενός οχήματος, ομολόγησαν ότι το κοριτσάκι, που είχε μόλις απομακρυνθεί από τους γονείς του, παρασύρθηκε από το αυτοκίνητο και σκοτώθηκε. Εκείνοι μετέφεραν αμέσως το πτώμα του σε μια παράνομη χωματερή.

Άλλοι δύο άνδρες συνελήφθησαν χθες, καθώς βαρύνονταν με υποψίες ότι βοήθησαν τους δύο πρώτους να μεταφέρουν στη συνέχεια τη σορό από τη χωματερή σε μια άλλη περιοχή, προς το παρόν άγνωστη.

Διαβάστε επίσης:

Γάζα: Το Ισραήλ αποσύρει τα στρατεύματα του από τον παλαιστινιακό θύλακα – «Κάναμε ό,τι έπρεπε να κάνουμε και διαλύσαμε την Χαμάς»

Οι διευρυμένες συνεργασίες και ο εορτασμός του Ραμαζανίου

Ισραήλ: Αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε διαδηλωτές στο Τελ Αβιβ – Τρεις ελαφρά τραυματίες

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 03:34