search
ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 15:18
MENU CLOSE

Super League: Ντέρμπι «Δικεφάλων» για την κορυφή στην OPAP Arena – Καραδοκεί ο Παναθηναϊκός

07.04.2024 09:56
ΑΕΚpaok

Ντέρμπι που μπορεί να παίξει μεγάλο ρόλο για την ανάδειξη του πρωταθλητή θα διεξαχθεί απόψε στην OPAP Arena, ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ, για την 4η αγωνιστική των play-off της Super League.

Ο πρωτοπόρος ΠΑΟΚ θέλει να διατηρήσει την κορυφή με ισοπαλία ή ακόμα και να μεγαλώσει τη διαφορά του από την ΑΕΚ με νίκη. Στο αντίποδα, μόνο νίκη θέλει η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα, που ακολουθεί στη 2η θέση της λίγκας, μόλις έναν βαθμό κάτω από τους Θεσσαλονικείς.

Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου θα αντιμετωπίσει στις 20:30 την ΑΕΚ, σε μία OPAP Arena που αναμένεται να είναι κατάμεστη. Το ματς θα μεταδοθεί από το Cosmote Sport 1.

Μία ώρα νωρίτερα, στις 19:30, ο Άρης θα προσπαθήσει να βγάλει αντίδραση (μετά τη βαριά ήττα με 3-0 από τον Ολυμπιακό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης») και να πάρει το τρίποντο απέναντι στον Παναθηναϊκό σε μία… πρόβα τελικού, καθώς το ζευγάρι θα αναμετρηθεί και στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, τον Μάιο. Το παιχνίδι στο «Βικελίδης» θα μεταδοθεί από το Novasports Prime.

Επίσης, στις 17:00 ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τη Λαμία, στην πρωτεύουσα της Φθιώτιδας. Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί από το Cosmote Sport 1.

Διαβάστε επίσης:

Η Κόλινς σταμάτησε την Σάκκαρη στο Τσάρλεστον

Θρήνος στον ΠΑΟΚ, απεβίωσε ο πρώην ποδοσφαιριστής Ανέστης Αφεντουλίδης

Super League: Νίκη παραμονής για Κηφισιά και Βόλο, σε δύσκολη θέση ο Παναιτωλικός

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 15:12