search
ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 01:40
MENU CLOSE

Επίσκεψη του Δημήτρη Κουτσούμπα σε Καναδά και ΗΠΑ στις 21-27 Απριλίου

08.04.2024 14:50
Κουτσούμπας: Η κυβέρνηση εγκλημάτησε απέναντι στο λαό - Media

Τον Καναδά και τις ΗΠΑ επισκέπτεται ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, από τις 21 ως τις 27 Απριλίου, για τις ανάγκες της προεκλογικής εκστρατείας, λόγω και τις εφαρμογής της επιστολικής ψήφου στις προσεχείς ευρωεκλογές.

Πιο συγκεκριμένα ο Δημήτρης Κουτσούμπας, ως επικεφαλής αντιπροσωπείας του ΚΚΕ, την Κυριακή 21 Απριλίου θα αναχωρήσει για τον Καναδά, όπου θα επισκεφτεί το Μόντρεαλ και το Τορόντο.

Στον Καναδά ο Δημήτρης Κουτσούμπας θα συναντηθεί με αντιπροσωπεία της Ελληνικής Κοινότητας, με Εργατικούς Συλλόγους, με αντιπροσωπεία του Κομμουνιστικού Κόμματος Καναδά και θα μιλήσει σε συγκεντρώσεις, που θα διοργανώσουν η Κομματική Οργάνωση στο Μόντρεαλ και η Λέσχη Φίλων του ΚΚΕ στο Τορόντο.

Την Πέμπτη 25 Απριλίου θα αναχωρήσει για τη Νέα Υόρκη των ΗΠΑ, όπου θα συναντηθεί με εργατικά σωματεία και συλλόγους και θα μιλήσει σε συγκέντρωση που θα διοργανώσει η Λέσχη Φίλων του ΚΚΕ στη Ν. Υόρκη.

Διαβάστε επίσης:

Μιχαηλίδου: «Προχωράμε ταχύτατα στην αναβάθμιση των Κέντρων Προώθησης της Απασχόλησης»

Ανδρουλάκης από ΑΔΑΕ: Ανοίγω το κουτί της Πανδώρας για τον κύριο Μητσοτάκη και την κυβέρνηση

Κασσελάκης από Σητεία: «Αν δεν επενδύεις στη δημόσια υγεία, πολύ απλά φτωχοποιείς τον Έλληνα πολίτη»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 00:06