search
ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 06:14
MENU CLOSE

«Ξέσπασμα» Αταμάν: «Κάποιοι παίκτες δεν αξίζουν να φοράνε τη φανέλα του Παναθηναϊκού»

08.04.2024 21:42
ataman-new

Η πολύ κακή εμφάνιση και η νωθρότητα που έδειξε ο Παναθηναϊκός στον αγώνα με τον Κολοσσό στη Ρόδο, έκανε… πυρ και μανία τον Εργκίν Αταμάν.

Παρά το γεγονός ότι οι «πράσινοι» απέφυγαν στο φινάλε το… πατατράκ απέναντι στους Ροδίτες, ο προπονητής του «τριφυλλιού» έκανε λόγο για απαράδεκτη εμφάνιση, ενώ τα «έβαλε» και με τον Λούκας Βιλντόζα, λέγοντας πως με τέτοια εικόνα δεν μπορεί να διεκδικεί χρόνο συμμετοχής στη Euroleague.

 «Απαράδεκτη εμφάνιση, απαίσιο παιχνίδι. Όταν θεωρείς πως είσαι μεγάλη ομάδα και βγαίνεις χωρίς θέληση στο παρκέ αυτά θα παθαίνεις. Πρέπει να κάνω και παράπονα για ορισμένους παίκτες. Ο Βιλντόζα δεν ήταν καθόλου καλός. Όλοι πρέπει να παίζουν καλά.

Παίκτες όπως ο Βιλντόζα δεν μπορούν να παίρνουν τόσα σουτ, έδειξε πως δεν μπορεί να διεκδικεί χρόνο συμμετοχής στην Euroleague με τέτοια εμφάνιση. Θα πείτε πως κάνω… επίθεση στον παίκτη μου, αλλά πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Όλοι νομίζουν πως όλα έχουν τελειώσει στην Euroleague.

«Ήταν ένα θλιβερό παιχνίδι και κάποιοι παίκτες δεν αξίζουν να φοράνε τη φανέλα του Παναθηναϊκού. Αν παίξουμε έτσι με την Άλμπα, θα χάσουμε ολόκληρη τη χρονιά. Όποιος νομίζει ότι η χρονιά έχει τελειώσει σε Ελλάδα και Euroleague είναι γελασμένος».

Διαβάστε επίσης:

«Αγριεμένος» Ολυμπιακός στη Λαμία πριν το ματς με τη Φενέρμπαχτσε – Δείτε βίντεο με τα γκολ

Βόλεϊ: Ο Παναθηναϊκός κατέκτησε το Λιγκ Καπ, παρά την ήττα με 3-2 τον ΠΑΟΚ στην ρεβάνς του τελικού

Απάντηση της ΠΑΕ Κηφισιά στον Μπέο – «Σκοπός του ο εκφοβισμός, η απειλή και η τρομοκρατία»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 03:36