search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 20:21
MENU CLOSE

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Αμείλικτα ερωτήματα από την παραδοχή Τερεζάκη για τη μονταζιέρα των Τεμπών

09.04.2024 23:14
syriza-1

Την «βόμβα» που αποκάλυψε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ΟΣΕ Παναγιώτης Τερεζάκης σχετικά με τα ηχητικά από το μοιραίο βράδυ του εγκλήματος των Τεμπών, σχολιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ κάνοντας λόγο για επίσημη παραδοχή της «μονταζιέρας των Τεμπών».

«Η επίσημη παραδοχή της “μονταζιέρας των Τεμπών” από τον διευθύνοντα σύμβουλο του ΟΣΕ επαναφέρει με τον πιο εμφατικό τρόπο τα ερωτήματα που από την πρώτη στιγμή έχει θέσει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ προς την κυβέρνηση Μητσοτάκη που “ειδικεύεται” στο μπάζωμα και τη συγκάλυψη.

Ο διευθύνων σύμβουλος του ΟΣΕ επιβεβαιώνει και ο ίδιος ότι “ο διάλογος αυτός είναι υπαρκτός, έχει γίνει, μπορεί να μην έχει δοθεί ολόκληρος, να έχουν κοπεί κομμάτια και να έχουν μπει”. Άρα, οφείλονται απαντήσεις για το πώς διέρρευσαν και σε ποιους τα ηχητικά  ντοκουμέντα, καθώς και ποιοι και γιατί  τα παραποίησαν και τα έδωσαν στη δημοσιότητα για να εξυπηρετήσουν το κυβερνητικό αφήγημα περί “ανθρώπινου λάθους” και μόνο αυτού. ​Κυρίως, δε, οφείλονται απαντήσεις για το ποιοι έδωσαν την εντολή για να ξεκινήσει η προσπάθεια συγκάλυψης λίγες ώρες μετά την τραγωδία.

Ο κύριος Μητσοτάκης που είχε αξιοποιήσει τον αλλοιωμένο διάλογο, μήπως νιώθει την ανάγκη να ζητήσει έστω μια συγγνώμη; Γιατί το σίγουρο είναι ότι η προσπάθεια απεγνωσμένης συγκάλυψης, στο πλαίσιο της αλληλεγγύης από το τζάκι Μητσοτάκη προς το τζάκι Καραμανλή, δεν θα σταματήσει. Αλλά οι πολίτες το ξέρουν, και σύντομα θα έχουν την ευκαιρία να εκφράσουν την αποδοκιμασία τους και στην κάλπη», καταλήγει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Κασσελάκης: Να είχε γνώση κάποιος από το Μαξίμου για τη μονταζιέρα και όχι για το μπάζωμα;

Την ίδια ώρα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ανέβασε ένα βίντεο στα social media από την εκδήλωση της παρουσίασης των πρώτων υποψηφίων για τις προκριματικές των εκλογών, στο οποίο θέτει κάποια ερωτήματα σε σχέση με τα Τέμπη και το «μπάζωμα».

«Κ. Μητσοτάκη είχατε γνώση για το μπάζωμα; Είναι δυνατόν σε ένα έγκλημα που είναι στα πρωτοσέλιδα παγκοσμίως να μην έχει γνώση το Μέγαρο Μαξίμου για το μπάζωμα στα Τέμπη; Να είχε γνώση κάποιος από το Μαξίμου για τη μονταζιέρα και όχι για το μπάζωμα; Όχι, δεν ντρεπόμαστε που κανουμε αυτές τις ερωτήσεις. Εσείς δεν ντρέπεστε να μην απαντάτε στην Ελληνίδα και τον Έλληνα;».

Διαβάστε επίσης:

Στέφανος Κασσελάκης: Η κόκκινη γραβάτα με τους τσολιάδες έκλεψε την παράσταση

Νίκος Παππάς: Εγκώμια για Κασσελάκη, μπηχτές για τους αποχωρήσαντες από τον ΣΥΡΙΖΑ – «Μου έκαναν πόλεμο»

Ανδρουλάκης από Ηράκλειο: «Στις 9 Ιουνίου να στείλουμε το μήνυμα ότι η Ελλάδα χρειάζεται μία άλλη πολιτική δύναμη»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 20:20