search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 13:41
MENU CLOSE

Σοϊλέδης – Αντωνά: Χωρισμός «βόμβα» για το ζευγάρι – «Η Μαρία έφυγε από το σπίτι» (Video)

09.04.2024 10:28
soiledis-antona-new

Την κρίση στην πολυετή σχέση της Μαρίας Αντωνά με τον Άρη Σοϊλέδη επιβεβαίωσε το πρωί της Τρίτης, ο Κώστας Φραγκολιάς, που είναι στενός φίλος του ζευγαριού.

Μάλιστα, επρόκειτο να είναι και κουμπάρος στον γάμο τους, ένας γάμος που, ωστόσο, αναβλήθηκε προκαλώντας διάφορα ερωτήματα αναφορικά με τη μεταξύ τους σχέση.

Μέσα από την εκπομπή «Happy Day», ο Κώστα Φραγκολιάς αποκάλυψε ότι οι δυο τους περνούν μια κρίση η οποία προέκυψε από τότε που η Μαρία Αντωνά επέστρεψε από το Survivor.

«Διαβάσαμε την είδηση χθες και μείναμε με το στόμα ανοιχτό. Ξέραμε ότι η Μαρία μας και ο Άρης παντρεύονται, ο Κώστας θα ήταν κουμπάρος, η Μαρία ήταν προχθές εδώ. Προσπάθησα να επικοινωνήσω με τη Μαρία, αλλά κατάλαβα ότι θέλει να κρατήσει απόσταση» είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή με τον Κώστα Φραγκολιά να προσθέτει:

«Από τότε που ήρθε η Μαρία από το παιχνίδι υπάρχει μια κρίση στη σχέση τους. Δεν είμαι εγώ αυτός που θα το επικοινωνήσει αυτό, αν είναι μόνιμο. Δεν το ξέρω . Το ζευγάρι έχει απομακρυνθεί, η Μαρία έχει φύγει από το σπίτι, με δική της πρόθεση, μην ακουστεί κάτι περίεργο όπως ότι ας πούμε τσακώθηκαν. Ο προσωρινός -θα πω εγώ- χωρισμός έχει έρθει με χαμηλούς τόνους, δεν έχει γίνει κάποια φασαρία ούτε τσακώθηκαν. Και τους δύο τους έχω δει πολύ ήρεμους»

«Υπάρχουν λόγοι που δεν παντρευτήκαμε»

Λίγους μήνες πριν, ο πρώην ποδοσφαιριστής είχε αναφερθεί στη σχέση του με τη Μαρία Αντωνά, κάνοντας λόγο για μια σχέση που είχε δοκιμαστεί, σχολιάζοντας -μεταξύ άλλων- την αναβολή που είχε πάρει ο γάμος τους.

«Είμαστε έξι χρόνια μαζί. Έχει δείξει σε πολύ δύσκολες καταστάσεις το ότι είναι δίπλα μου. Δεν περίμενα να μου το δείξει στο Survivor. Είμαι πολύ τυχερός που έχω έναν τέτοιο άνθρωπο δίπλα μου. Οι δυσκολίες στη ζωή σε κάνουν να δένεσαι με τον άνθρωπό σου. Δεν περάσαμε εύκολα».

Τέλος, σχολίασε τις αναβολές που πήρε ο γάμος τους λέγοντας: «Αυτός ο γάμος έχει γίνει σίριαλ. Και πότε παντρεύεστε και γιατί δεν παντρευτείτε; Υπάρχουν λόγοι που δεν παντρευτήκαμε. Δεν έχουν να κάνουν με μένα και τη Μαρία άμεσα. Έχει να κάνει με άλλα πράγματα… αλλά θα γίνει κι αυτό» είχε πει σε συνέντευξή του στην εκπομπή του Υoutube «Over Play».

Διαβάστε επίσης:

«Το γοργόν και χάριν έχει»: Η λαϊκή μας σοφία μέσα από τον φακό της Φίνος Φιλμ (Video)

Γρηγόρης Αρναούτογλου σε Λένα Παπαδοπούλου: «Σε είχα για σνομπ, στρυφνή, παράξενη, ότι δεν μας συμπαθείς» (Video)

«Garbo: Leave Me Alone»: Ντοκιμαντέρ για την αινιγματική Γκρέτα Γκάρμπο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 13:41