search
ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 13:37
MENU CLOSE

Ευρωλίστα ΝΔ: Τι δείχνουν τα κυλιόμενα γκάλοπ για τους υποψήφιους – Η θέση Αυτιά και Πύρρου, η αγωνία Μεϊμαράκη

10.04.2024 15:34
ndd-111

Ενόψει της παρουσίασης του ευρωψηφοδελτίου φτάνουν στο Mέγαρο Μαξίμου και τα πρώτα στοιχεία από τις κυλιόμενες δημοσκοπήσεις που γίνονται για λογαριασμό του κυβερνώντος κόμματος και οι οποίες φυσικά δεν έχουν δει ακόμη το φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές με τις οποίες μίλησε το ποντίκι πρώτος σε αυτές τις δημοσκοπήσεις είναι ο γνωστός δημοσιογράφος Γιώργος Αυτιάς.

Την δεύτερη θέση καταλαμβάνει ο Φρέντι Μπελέρη καθώς στο ερωτηματολόγιο υπήρχε και το όνομα του. Την τρίτη θέση καταλαμβάνει ο Πύρρος Δήμας και στην τέταρτη βρίσκεται η νυν ευρωβουλευτές του κόμματος Ελίζα Βόζεμπεργκ.

Στην πέμπτη θέση βρίσκεται ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης και στην έκτη ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος.

Για τις άλλες δύο εκλόγιμες θέσεις δηλαδή την έβδομη και την όγδοη είναι πολύ κοντά και δίνουν τη μάχη ο Μανώλης Κεφαλογιάννης και ο Δημήτρης Τσιόδρας.

Αυτά φυσικά είναι τα αποτελέσματα μιας από τις κυλιόμενες δημοσκοπήσεις χωρίς να σημαίνει ότι αυτή θα είναι και η τελική κατάταξη αφού έχουμε μπροστά μας δύο ολόκληρους μήνες και αφού όταν παρουσιαστεί πλήρως το ψηφοδέλτιο την άλλη Δευτέρα όλοι υποψήφι θα μπορούν να δώσουν τη μάχη ο καθένας με τα δικά του επιχειρήματα και την δική του μαχητικότητα.

Διαβάστε επίσης:

Νέα μέτρα εισόδου στα γήπεδα: Ψηφιοποίηση της γραφειοκρατίας, ελλείψεις, επιλεκτική εφαρμογή και επικοινωνιακά τρικ

Μπαράν Μπουρχάν: Ομόφωνη εισήγηση για άρση ασυλίας από την Επιτροπή Δεοντολογίας

Το ΥΠΕΞ απαντά στην Τουρκία για τα θαλάσσια πάρκα σε Αιγαίο και Ιόνιο: Πολιτικοποιείτε ένα αμιγώς περιβαλλοντικό ζήτημα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 12:28