search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 17:34
MENU CLOSE

Φάμελλος: «Η κοινωνία δεν έχει εμπιστοσύνη στον κ. Μητσοτάκη – Η κυβέρνηση δείχνει την αλληλεγγύη της στα πολιτικά τζάκια»

10.04.2024 13:30
famellos_1004_1460-820_NEW

Εφ’ όλης της ύλης επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε ο Σωκράτης Φάμελλος, εκφράζοντας την πεποίθηση ότι οι ευρωεκλογές θα είναι το πρώτο βήμα για την ανατροπή του πολιτικού σκηνικού.

«Δεν υπάρχει πλέον η κυριαρχία της ΝΔ και του 41%», τόνισε σε παρέμβαση του στην Ολομέλεια της Βουλής ο πρόεδρος της ΚΟ ΣΥΡΙΖΑ και υπογράμμισε ότι οι ευρωεκλογές θα φέρουν ανατροπές που θα ολοκληρωθούν στις επόμενες εθνικές εκλογές, οι οποίες, όπως είπε, πρέπει να γίνουν γρήγορα γιατί η Ελλάδα δεν έχει την πολυτέλεια να χάσει άλλα 3 χρόνια αποκλίνοντας από την Ευρώπη. «Κεντρικά σας στελέχη μιλούν για την επανίδρυση του κράτους παραδεχόμενα την κατάρρευση και οπισθοχώρηση που έχετε προκαλέσει. Η κοινωνία δεν έχει εμπιστοσύνη στον κ. Μητσοτάκη», είπε.

Ο Σωκράτης Φάμελλος, με αφορμή τη χθεσινή συνέντευξη του διευθύνοντα σύμβουλου του ΟΣΕ Παναγιώτη Τερεζάκη, κάλεσε την κυβέρνηση να απαντήσει σε σειρά ζητημάτων που αφορούν στην περίφημη μονταζιέρα, τα μπαζώματα και τα εύφλεκτα υλικά της εμπορικής αμαξοστοιχίας«Αντί για απαντήσεις όμως η κυβέρνηση έχει αποφασίσει να δείξει την αλληλεγγύη της στα πολιτικά τζάκια και την εκφράζει με προκλητικά χειροκροτήματα και τους πανηγυρισμούς στον κ. Καραμανλή», ανέφερε, ενώ ζήτησε απαντήσεις και για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων των πολιτών και την απόφαση του ΣτΕ που έκρινε αντισυνταγματικό τον νόμο της ΝΔ του 2021 για τις παρακολουθήσεις.  

«Παραμένουν τα ερωτήματα για το θέμα των υποκλοπών, καθυστερεί η Δικαιοσύνη, επιβεβαιωμένες οι παρακολουθήσεις αλλά και οι απειλές στην Αρχή», υπογράμμισε ο Σωκράτης Φάμελλος. 

Είχε προηγηθεί η επίθεση του Κυριάκου Βελόπουλου στην κυβέρνηση και προσωπικά στον πρωθυπουργό, χαρακτηρίζοντας ωμό εκβιασμό την αναφορά του Κυριάκου Μητσοτάκη περί αποσταθεροποίησης της χώρας. Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης κατηγόρησε την κυβέρνηση για διχασμό της κοινωνίας και συμπλήρωσε ότι «μια κυβέρνηση που λειτουργεί με τον τρόμο και τον φόβο δεν μπορεί να κυβερνήσει».

Διαβάστε επίσης:

Συγγνώμη κύριε, ποιος είστε; – Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Τσούμας… αυτοτρολάρεται (video)

Μπαράν Μπουρχάν: Τι απαντάει ο ίδιος για την υπόθεση παράνομων συνταγογραφήσεων

Μητσοτάκης με Τζεντιλόνι: Πρέπει να επικεντρωθούμε περισσότερο στις μεταρρυθμίσεις

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 17:34