search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 04:36
MENU CLOSE

Νέοι κεραυνοί από Φαραντούρη για την «εκλεκτή Μητσοτάκη Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν»

10.04.2024 16:29
farantouris-syriza-98-new

Επανέρχεται ο υποψήφιος ευρωβουλευτής και σύμβουλος του προέδρου ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Νικόλας Φαραντούρης με αποκαλύψεις για την πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία άνοιξε τις εργασίες του πρόσφατου συνεδρίου της ΝΔ.

Σε αναρτήσεις και δηλώσεις του αναφέρει ότι “Η Ursula von der Leyen πρόεδρος της Κομισιόν και εκλεκτή Μέρκελ & Μητσοτάκη ελέγχεται από τις Ευρωπαϊκές Αρχές για αδιαφανή προμήθεια εμβολίων €35 δισ. και για επίσης αδιαφανή πρόσληψη κολλητού της με €20.000 το μήνα και συνολικά €1,4 εκ. Την υποστηρίζει η ΝΔ για πρόεδρο Κομισιόν. 

Σε άλλο σημείο αναφέρει ότι η “συμπαρακαθήμενη στο μπαλκόνι του κ. Μητσοτάκη πέρυσι το καλοκαίρι Πρόεδρος της Κομισιόν ελέγχεται από παντού, από τις Ευρωπαϊκές Αρχές και την Ευρωπαία Εισαγγελέα ” και καταλήγει διερωτώμενος εάν αυτή είναι η υποψηφιότητα που υποστηρίζει η χώρα μας για επανεκλογή στην προεδρία της Επιτροπής. 

Διαβάστε επίσης:

Ανδρουλάκης: «Η Κυβέρνηση δεν είναι μόνο υπεύθυνη για την τραγωδία, αλλά και για ένα αδίστακτο σχέδιο χειραγώγησης της κοινής γνώμης»

ΣΥΡΙΖΑ για ανακοίνωση τουρκικού ΥΠΕΞ: «Η κυβέρνηση συνεχίζει την επικοινωνιακή, μικροπολιτική διαχείριση των ελληνοτουρκικών»

Στέφανος Κασσελάκης: Αυτό είναι το άρθρο μου που προκάλεσε την οργή του Μαξίμου 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 01:50