search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 18:42
MENU CLOSE

Νίκος Ρωμανός: ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ αγωνίζονται για να υπονομεύσουν την ανάπτυξη

10.04.2024 18:08
romanos-new

«Γραμμή Αρβανίτη υιοθετούν ΣΥΡΙΖΑ – ΠΑΣΟΚ και στο εθνικό Κοινοβούλιο. Αφού πρωταγωνίστησαν στην καμπάνια δυσφήμισης της χώρας πανευρωπαϊκά, ενορχηστρώνοντας, συγγράφοντας και στηρίζοντας το κατάπτυστο ψήφισμα κατά της χώρας μας, που οδηγεί στον κίνδυνο απώλειας ευρωπαϊκών πόρων, σήμερα ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ δεν υπερψήφισαν επί της αρχής το νομοσχέδιο για την έξτρα χρηματοδότηση της Ελλάδας από το Ταμείο Ανάκαμψης» σημειώνει ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Νίκος Ρωμανός.

«Δεν υπερψήφισαν τους πόρους για τη βελτίωση των υποδομών των νοσοκομείων, την ενίσχυση των αγροτών, τα προγράμματα δωρεάν ιατρικών εξετάσεων και άλλα προγράμματα όπως το “Εξοικονομώ κατ’ οίκον”» υπογραμμίζει.

Ο κ. Ρωμανός τονίζει ότι ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ δεν κρατούν πια ούτε τα προσχήματα. «Ελλείψει πολιτικών επιχειρημάτων και ρεαλιστικών αντιπροτάσεων, αγωνίζονται με κάθε τρόπο, εντός και εκτός συνόρων, για να υπονομεύσουν την ανάπτυξη, τη σταθερότητα, την κοινωνική συνοχή και τη χρηματοδότηση της χώρας» συμπληρώνει.

Διαβάστε επίσης:

Μετανάστες: Οργή και θλίψη για το ναυάγιο με τα τρία νεκρά αδερφάκια – Συγκέντρωση διαμαρτυρίας

Ευρωεκλογές 2024: Πού και πώς ψηφίζουμε, τι ισχύει για τις επιστολικές – Αναλυτικός οδηγός

Μαρινάκης: Κατώτερος των περιστάσεων o ΣΥΡΙΖΑ στα μέτρα κατά της ενδοσχολικής βίας

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 18:42