search
ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 03:36
MENU CLOSE

O Διονύσης Ατζαράκης κατακεραυνώνει με το χιούμορ του την αστυνομία και το περίφημο «το περιπολικό δεν είναι ταξί» (video)

10.04.2024 12:27
atzarakis-astynomikos

Ο Διονύσης Ατζαράκης, μαζί με άλλους stand-up comedians (Θωμάς Ζάμπρας και Ανδρέας Πασπάτης) με ένα καυστικό βίντεο θίγουν την αναλγησία και τον γραφειοκρατικό τρόπο που λειτουργεί η ΕΛ.ΑΣ σε θέματα που αφορούν την ενδοοικογενειακή βία.

Με αφορμή την δολοφονία της 28χρονης στους Αγίους Αναργύρους και την περίφημη -πλέον- φράση «το περιπολικό δεν είναι ταξί», έθιξαν με σατιρική διάθεση όλα τα κακώς κείμενα στην δημοσιουπαλληλίστικη συμπεριφορά που δείχνουν σε ορισμένες περιπτώσεις στα αστυνομικά τμήματα, αλλά και όσα δεν έκαναν στην περίπτωση των Αγίων Αναργύρων, όπου τελικά μια νέα γυναίκα έχασε τη ζωή της.

Στο βίντεο δύο «παλιοί» αστυνομικοί εκπαιδεύουν έναν νέο συνάδελφό τους για την περίπτωση που δεχτεί καταγγελία κακοποίησης από μία γυναίκα. Προσπαθούν να του “εξηγήσουν” τι να κάνει σε τέτοιες καταστάσεις, που στην πραγματικότητα κάνουν αναφορά στα όσα δεν έκανε ή δεν πρέπει να κάνει η αστυνομία.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Έτσι ο Ατζαράκης δίκασε τον «Ελληναρά» που επικρίνει τον Γιώργο Λάνθιμο (Video)

Πολίνα Πορίζκοβα: Ξανά γυμνή στα social media – «Μου πήρε 59 χρόνια να νιώσω τόσο σίγουρη και απαλλαγμένη από ντροπή» (Photos)

Ο γιος της Καμίλα έγραψε βιβλίο με βασιλικές… συνταγές

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 01:32