search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 09:18
MENU CLOSE

Πολίνα Πορίζκοβα: Ξανά γυμνή στα social media – «Μου πήρε 59 χρόνια να νιώσω τόσο σίγουρη και απαλλαγμένη από ντροπή» (Photos)

10.04.2024 10:40
polina-porizkova-new

Τα δικά της μηνύματα αναφορικά με την απενοχοποίηση της σεξουαλικότητας γυναικών πιο ώριμης ηλικίας επιχειρεί να περάσει η Πολίνα Πορίζκοβα η οποία δημοσίευσε για ακόμη μια φορά γυμνές της φωτογραφίες στα social media.

Με αφορμή τα 59α γενέθλιά του, το πρώην μοντέλο πόζαρε για ακόμη μια φορά topless, στο κρεβάτι της. Γυμνή από τη μέση και πάνω, έχοντας τυλιγμένο στη μέση της ένα λευκό σεντόνι, η Πορίζκοβα χαμογελά στον φακό και στέλνει τα δικά της μηνύματα.

Επισημαίνει δε, ότι παρά το πέρασμα του χρόνου, νιώθει την επιδερμίδα της πιο όμορφη από ποτέ, ενώ δεν διστάζει να απαντήσει προκαταβολικά σε όλους αυτούς που θα επιλέξουν να την κατακρίνουν για τις αναρτήσεις της αυτές, λόγω της… ώριμης ηλικίας της.

«Ένα κορίτσι γενεθλίων (γυναίκα) μέσα στο κοστούμι γενεθλίων της. Μια τελευταία χρονιά στα πενήντα μου. Ήταν η χειρότερη, η πιο δύσκολη, αλλά και η πιο διαφωτιστική δεκαετία της ζωής μου. Είμαι περήφανη που έφτασα στο επίπεδο 59! Και θα συνεχίσω να είμαι περήφανη με κάθε επίπεδο που θα ανεβαίνω σε αυτό το παιχνίδι της ζωής. Στα 59 μου χρόνια, δεν έχω νιώσει ποτέ καλύτερα στο “πολυφορεμένο” δέρμα μου. (Για όσους από εσάς θα μου κάνουν κήρυγμα για την ηλικία και τη γύμνια, να είστε σίγουροι – μου πήρε 59 χρόνια για να νιώσω τόσο σίγουρη και απαλλαγμένη από ντροπή, και εύχομαι το ίδιο και για εσάς)» έγραψε χαρακτηριστικά.

Η φωτογραφία με το ανδρικό χέρι που πιάνει το στήθος της

Μια από τις πιο viral αναρτήσεις της, ήταν και η φωτογραφία που δημοσίευσε στα μέσα του Φεβρουαρίου, στην οποία απεικονίζεται η ίδια, με ένα χέρι να πιάνει το γυμνό στήθος της.

Στη δημοσίευση αυτή, η Πολίνα Πορίζκοβα επιχειρεί -με ένα μακροσκελές μήνυμα- να υπερασπιστεί τη σεξουαλικότητα των «ώριμων γυναικών», κατακρίνοντας όλους όσοι θεωρούν σέξι μόνο τις νεαρότερες γυναίκες. 

Λίγα λεπτά αργότερα, πρόσθεσε ακόμη μια αποκαλυπτική της φωτογραφία με καλυμμένο ξανά το ένα της στήθος. Στο συγκεκριμένο στιγμιότυπο, η Πορίσκοβα φορά μαύρα εσώρουχα και ζαρτιέρες.

«Γνωρίζατε ότι η Αν Μπάνκροφτ, η οποία υποδύθηκε την επικίνδυνη ηλικιωμένη γυναίκα αποπλανήτρια Mrs Robinson στο “Graduate”, ήταν 38 ετών; Και ο νεαρός άνδρας που αποπλανεί, ο Ντάστιν Χόφμαν, ήταν 30 ετών; Το να είσαι ποθητός σημαίνει να έχεις δύναμη. Τη δύναμη της συναίνεσης. Έχεις αυτό που όλοι θέλουν, και είναι στο χέρι σου να το μοιραστείς με όποιον θέλεις. Ο παράγοντας του τι ποθούν οι άνδρες και τι οι γυναίκες, βρίσκεται στις αντίθετες πλευρές του ηλικιακού φάσματος. Η γυναίκα χάνει τη δύναμη με την ηλικία – και ο άνδρας την κερδίζει. Η φωτογραφία μιας νεαρής γυναίκας που επιδεικνύει το σώμα της μπορεί να μοιάζει με το ότι έχει στόχο να τραβήξει την προσοχή, αλλά στην τάξη των πραγμάτων του φυσικού. Η φωτογραφία μιας μεγαλύτερης γυναίκας που επιδεικνύει το σώμα της είναι αφύσικη, μια απελπισμένη έκκληση για προσοχή, όπου το μόνο που θα κάνει είναι να δείχνει θλιμμένη και αξιολύπητη. Οι άνθρωποι είναι από τα λίγα είδη που κάνουν σεξ ψυχαγωγικά. Τις περισσότερες φορές όταν κάνουμε σεξ, είναι για ευχαρίστηση. (Από ό,τι βλέπω, οι άνθρωποι που φαίνεται να παίρνουν τη μεγαλύτερη ευχαρίστηση από το σεξ είναι οι νέοι άνδρες και οι μεγαλύτερες γυναίκες). Γιατί λοιπόν η σέξι φωτογραφία μιας κοπέλας που δεν ξέρει πολλά για το σεξ να είναι προτιμότερη από εκείνη μιας ώριμης γυναίκας που ξέρει τα πάντα γι’ αυτό; Είναι η πιο προφανής ένδειξη του πατριαρχικού μας κόσμου, στον οποίο οι γυναίκες έχουν αξιολογηθεί κυρίως ως αναπαραγωγικό ον» έγραψε στη λεζάντα.

Όταν πόζαρε γυμνή με ασημί μπογιά

Ποζάροντας για το εξώφυλλο της τσεχικής έκδοσης του περιοδικού, η Πολίνα Πορίζκοβα φωτογραφήθηκε τόπλες με ασημί μπογιά στο στήθος της, επισημαίνοντας ότι η δύναμή της κρύβεται στην ικανότητά της να δείχνει τον εαυτό της ως έχει.

«Εδώ βρίσκεται η δύναμή μου. Όχι το γυμνό καθεαυτό, αλλά η ικανότητα του να δείχνω τον εαυτό μου όπως είναι. Ακόμη, η ίδια εξήγησε ότι «μεγάλωσε σε μια κουλτούρα και εποχή όπου το γυμνό ήταν κοινό και απολύτως αποδεκτό ως μέρος του να είσαι άνθρωπος. Ποτέ δεν με έκαναν να ντρέπομαι για ένα σώμα χωρίς ρούχα, δικό μου ή οποιουδήποτε άλλου. Οπότε ίσως είναι λογικό ότι εφόσον είναι ΔΙΚΗ ΜΟΥ επιλογή να γδυθώ, στην πραγματικότητα με κάνει να νιώθω δυνατή. Με κάνει να νιώθω ότι δεν έχω τίποτα να κρύψω» είχε γράψει.

Διαβάστε επίσης:

Ο γιος της Καμίλα έγραψε βιβλίο με βασιλικές… συνταγές

Γρηγόρης Βαλτινός: «Η Μελίνα Μερκούρη με έβαζε να κλέβω τσιγάρα από τον άντρα της» (Video)

Πρεμιέρα της ταινίας «Challengers» στη Ρώμη

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 09:16