search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 03:31
MENU CLOSE

Πρεμιέρα της ταινίας «Challengers» στη Ρώμη

10.04.2024 00:00
zenaya tainia

Σίδνεϊ, Παρίσι, τώρα Ρώμη. H παγκόσμια περιοδεία της ταινίας «Challengers» της Warner Bros σε σκηνοθεσία του Λούκα Γκουαντανίνο συνεχίζεται.

Η ταινία για την αγάπη, τις σχέσεις και το τένις με πρωταγωνιστές τους Zendaya, Τζος Ο’ Κόνορ και Μάικ Φέιστ είναι η όγδοη του σκηνοθέτη των φιλμ «Call Me by Your Name» και «Bones and All».

Η πρεμιέρα στη Ρώμη έγινε στον κινηματογράφο στην πλατεία Μπαρμπερίνι.

Η ταινία «Challengers» ακολουθεί την ιστορία της νεαρής τενίστριας Τάσι Ντάνκαν (Zendaya) στο κέντρο ενός ερωτικού τριγώνου με δύο φίλους και συναθλητές, τον Αρτ (Φέιστ) και τον Πάτρικ (Ο’ Κόνορ).

Λόγω σοβαρού τραυματισμού στο γόνατο, η Τάσι πρέπει να εγκαταλείψει την καριέρα της και να γίνει προπονήτρια του Αρτ και το ζευγάρι από τότε παντρεύεται. Μετά από μια σειρά νικηφόρων αγώνων, ο Αρτ θέλει να συμμετάσχει στο Challenger Tour, στο οποίο θα πρέπει να αντιμετωπίσει τον Πάτρικ, τον πρώην φίλο της Τάσι.

Διαβάστε επίσης:

Άλεκ Μπάλντουιν: Κόλαφος από τους εισαγγελείς στον ηθοποιό – Έχασε τον έλεγχο στο πλατό του «Rust» και είπε ψέματα για τις πράξεις του

Θανάσης Ευθυμιάδης: «Είχα τραυματικές εμπειρίες στο σχολείο, έτρωγα ξύλο Δημοτικό και Γυμνάσιο»

Μαρία Αντωνά: Πρώτες δηλώσεις μετά την είδηση χωρισμού της από τον Σοϊλέδη (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 00:58