search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 03:38
MENU CLOSE

Άλεκ Μπάλντουιν: Κόλαφος από τους εισαγγελείς στον ηθοποιό – Έχασε τον έλεγχο στο πλατό του «Rust» και είπε ψέματα για τις πράξεις του

09.04.2024 21:16
RUST

Ο Άλεκ Μπάλντουιν έχασε τον έλεγχο των συναισθημάτων του στο πλατό, έθεσε άλλα άτομα σε κίνδυνο και άλλαξε επίσης την ιστορία του μετά τον θανατηφόρο πυροβολισμό της κινηματογραφίστριας Χαλίνα Χάτσιντς στα γυρίσματα μιας ταινίας στο Νέο Μεξικό το 2021, σύμφωνα με νέα δικαστικά έγγραφα που κατατέθηκαν από τους εισαγγελείς.

Ο ηθοποιός ήταν στα γυρίσματα του Rust στο Bonanza Creek Ranch στη Σάντα Φε όταν ένα όπλο που κρατούσε πυροβόλησε με πραγματικά πυρά και σκότωσε τη Χάτσινς, 42 ετών. Κατηγορήθηκε από  δικαστήριο για ανθρωποκτονία από αμέλεια τον Ιανουάριο και δήλωσε αθώος.

Οι εισαγγελείς κατηγόρησαν τον Μπάλντουιν ότι «συχνά ούρλιαζε και έβριζε τόσο τον εαυτό του, όσο και τα μέλη του συνεργείου» και ότι έχασε τον έλεγχο.

«Το να παρακολουθείς τη συμπεριφορά του κυρίου Μπάλντουιν στο πλατό του «Rust» σημαίνει να βλέπεις έναν άνθρωπο που δεν έχει κανέναν απολύτως έλεγχο των συναισθημάτων του και καμία απολύτως ανησυχία για το πώς η συμπεριφορά του επηρεάζει τους γύρω του», αναφέρουν τα έγγραφα που κατατέθηκαν από εισαγγελείς στο δικαστήριο της Σάντα Φε.

Τα έγγραφα του δικαστηρίου έρχονται ως απάντηση στο αίτημα της νομικής ομάδας του ηθοποιού να απορριφθεί η κατηγορία εναντίον του.

«Η πρόταση απόρριψης του κατηγορουμένου είναι μια αναμενόμενα ψευδής, παραπλανητική και ιστορική παραποίηση των γεγονότων και των συνθηκών της υπόθεσης», αναφέρουν τα έγγραφα.  

Οι εισαγγελείς κατηγόρησαν τον Μπάλντουιν, τον κύριο παραγωγό της ταινίας, ότι προσέλαβε τη Χάνα Γκουτιέρες-Ριντ, μια «νεαρή και άπειρη» υπεύθυνη, τότε 24 ετών, για να χειριστεί όλα τα όπλα της ταινίας.

Είπαν επίσης ότι άλλα μέλη του κινηματογραφικού συνεργείου παρατήρησαν ότι ήταν άπειρη και αγχωμένη.

«Περιέργως, ο κύριος Μπάλντουιν, το πιο έμπειρο μέλος του καστ και του συνεργείου, φαίνεται να μην είδε αυτό που παρατήρησαν όλοι – ότι η Χάνα Γκουτιέρες δεν στάθηκε στο ύψος της δουλειάς».

Οι εισαγγελείς ισχυρίζονται στη δικογραφία ότι ο Μπάλντουιν έφτασε στα γυρίσματα στις 12 Οκτωβρίου 2021, μία εβδομάδα μετά την έναρξή τους, με αποτέλεσμα να χάσει την αρχική εκπαίδευση με πυροβόλα όπλα που προσφέρθηκε σε άλλους ηθοποιούς.

Αντίθετα, είχε μια ξεχωριστή προπόνηση κατά την οποία ο ηθοποιός ήταν «απρόσεκτος» και περνούσε χρόνο είτε στο τηλέφωνο με την οικογένειά του είτε κάνοντας βίντεο με όπλα για να τους τα στείλει.

Διαβάστε επίσης:

Θανάσης Ευθυμιάδης: «Είχα τραυματικές εμπειρίες στο σχολείο, έτρωγα ξύλο Δημοτικό και Γυμνάσιο»

Μαρία Αντωνά: Πρώτες δηλώσεις μετά την είδηση χωρισμού της από τον Σοϊλέδη (Video)

Ρίκι Μάρτιν: Ξέφυγε σε σόου της Μαντόνα – Οι σέξι χορευτές που τον… ενθουσίασαν! (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 00:58