search
ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 06:34
MENU CLOSE

Γρηγόρης Βαλτινός: «Η Μελίνα Μερκούρη με έβαζε να κλέβω τσιγάρα από τον άντρα της» (Video)

10.04.2024 08:42
valtinos-new

Μία αναδρομή στην προσωπική και επαγγελματική του ζωή έκανε ο Γρηγόρης Βαλτινός, αναφερόμενος -μεταξύ άλλων- στους σπουδαιότερους σταθμούς της καριέρας του.

Καλεσμένος της Αθηναΐδας Νέγκα στο Action24, ο ηθοποιός μίλησε για τη Μελίνα Μερκούρη η οποία όπως τονίζει ξεχώριζε με το εκτόπισμα και την επιβολή της.

«Η Μελίνα Μερκούρη ήταν σταρ. Αν έμπαινε τώρα εδώ, δεν υπήρχε περίπτωση να μην σταματούσαν τα πάντα. Δεν ξέρω εάν αυτό είχε να κάνει με το εκτόπισμα και την επιβολή της, ήθελε να στρέψει όλα τα φώτα και τα βλέμματα επάνω της», είπε και πρόσθεσε:

«Αυτό ήταν η Μελίνα λοιπόν. Είχε πολύ χιούμορ, καταλάβαινες αμέσως τον χαρακτήρα της. Με έβαζε και έκλεβα τσιγάρα από τον (Ζυλ) Ντα Σεν, επειδή δεν την άφηνε να καπνίσει.

Τις μετρούσε τα τσιγάρα στο δικό της πακέτο. Εγώ το έκανα αλλά είχα τρομερές τύψεις και της έλεγα: θα με πιάσουν και θα γίνει φασαρία»

Τέλος, ο Γρηγόρης Βαλτινός μίλησε για το επάγγελμα του ηθοποιού γενικότερα, επισημαίνοντας ότι δεν πρόκειται κανείς να κερδίσει πολλά χρήματα από αυτό.

«Γιατί το θέατρο είναι μια φτωχή τέχνη, δεν πρόκειται να βγάλει κανείς λεφτά από το θέατρο. Ακόμα ξοδεύομαι. Είναι χειρότερο από καζίνο. Δεν ξέρεις τι θα πάει και τι όχι. Υπάρχουν κάποιες σταθερές. Τις ξέρεις, τις τηρείς, τις εφαρμόζεις, ωστόσο, υπάρχουν κάποια ανεξέλεγκτα πράγματα που μπορεί να μην τα έχεις προσέξει είτε οι συγκυρίες έκαναν το έργο ανεπίκαιρο. Ή δεν έγινε καλή κατασκευή και γκρεμίστηκε ο πύργος» ανέφερε, μεταξύ άλλων.

Διαβάστε επίσης:

Πρεμιέρα της ταινίας «Challengers» στη Ρώμη

Άλεκ Μπάλντουιν: Κόλαφος από τους εισαγγελείς στον ηθοποιό – Έχασε τον έλεγχο στο πλατό του «Rust» και είπε ψέματα για τις πράξεις του

Θανάσης Ευθυμιάδης: «Είχα τραυματικές εμπειρίες στο σχολείο, έτρωγα ξύλο Δημοτικό και Γυμνάσιο»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 03:24