search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 21:38
MENU CLOSE

Σύμη: Βίντεο-ντοκουμέντο από την απόπειρα βιασμού της 32χρονης μέσα σε καφετέρια

10.04.2024 17:34
viasmos 765- new

Βίντεο-ντοκουμέντο που ήρθε στο φως της δημοσιότητας αποτυπώνει τη στιγμή που ένας 30χρονος στη Σύμη, προσπάθησε να βιάσει την ιδιοκτήτρια ενός μπαρ, την ώρα που αυτό έκλεινε.

Το βίντεο που δημοσιοποίησε η εκπομπή TLive, είναι από την κάμερα ασφαλείας του καταστήματος και σε αυτό καταγράφονται οι εφιαλτικές στιγμές που βίωσε η γυναίκα.

Όπως θα δείτε στο βίντεο, ο 30χρονος έχει περάσει από την εσωτερική πλευρά του μπαρ αρχικά, προσπάθεί να πάρει αγκαλιά την 32χρονη και να την φιλήσει. Μάλιστα το περιστατικό συνέβη την ώρα που στα τραπέζια της αυλής κάθονταν άλλοι πελάτες.

Η γυναίκα αντιστέκεται και φωνάζει «πέρνα έξω», «σεβάσου με», «βοήθεια». Μάλιστα, παρά το γεγονός ότι τον προειδοποιούσε ότι «έχω κάμερα και σε καταγράφει» ο άνδρας δεν σταμάτησε να προσπαθεί να την βιάσει.

Μάλιστα, όπως ανέφερε το θύμα, ο θύτης την χτύπησε στο πρόσωπο.

Embed code

Ο δράστης συνελήφθη μετά από την καταγγελία. Όταν οι αστυνομικοί μετέβησαν στο μαγαζί εντόπισαν την 32χρονη να διατηρεί μερικώς τις αισθήσεις της και τον 30χρονο δράστη, παρουσία κάποιων θαμώνων.

Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο Περιφερειακό Ιατρείο Σύμης για την παροχή πρώτων βοηθειών, ενώ ο δράστης δεν δίστασε να επιτεθεί και στους αστυνομικούς.

«Δεν μ’ άφηνε να βγω απο το μαγαζί» λέει η γυναίκα

Η 32χρονη γυναίκα μίλησε στην εκπομπή του Alpha για τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε μέσα στο μαγαζί της.

«Έκλεισε την πόρτα του μαγαζιού, δεν μ’ άφηνε να βγω και μετά απλά επιχείρησε με το δικό του τρόπο να με πάρει αγκαλιά, με φίλαγε χωρίς να το θέλω. Στη γλώσσα του μίλαγε, δεν καταλάβαινα. Εγώ απλά να βγει έξω και να μ’ αφήσει ήσυχη. Προσπάθησα να ανοίξω την πόρτα, αλλά πάνω στη σύγχυσή μου δεν πρόλαβα. Με έπιασε πάνω του, με έσπρωχνε για να μην πάω προς την πόρτα και την κλώτσησα, φώναξα ”βοήθεια”».

«Όταν ήμουν πεσμένη μου έδινε χαστούκια, το κεφάλι μου κάποια στιγμή το χτύπησα στη φωλιά της πυροσβεστικής. Εγώ έχανα τις αισθήσεις μου οπότε είχα κάποια κενά μετά. Με φιλούσε ενώ ήμουν λιπόθυμη… Μετά δεν πρόλαβε να κάνει κάτι. Σπάσανε την πόρτα απ’ έξω και με πιάσανε. Έχω κάποιους μώλωπες στο σώμα, τα χείλη μου ήταν φουσκωμένα».

Αμέσως κατέφτασε η αστυνομία, ο 30χρονος όμως, σύμφωνα με την 32χρονη, συνέχισε να έχει επιθετική συμπεριφορά.

«Φώναζε στον αστυνομικό, του έκανε επίθεση του αστυνομικού. Προσπαθούσε να έρθει πάνω μου, φώναζε ”είναι δική μου, είναι η κοπέλα μου”» είπε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης:

Bίντεο ντοκουμέντο από τη δράση συμμορίας που «ξάφριζε» καταστήματα σε περιοχές της Αττικής

Ο μητροπολίτης Ξάνθης προσπάθησε να ακυρώσει metal συναυλία – «Αποτελεί βλασφημία της πίστεως» (Video)

Ξάνθη: Ηλικιωμένη πέθανε από ανακοπή μετά από επίθεση γυναίκας-τσαντάκια

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 21:38