search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 05:59
MENU CLOSE

Εξι μήνες φυλάκιση σε πρώην παίκτη της ΑΕΚ για ψευδορκία

11.04.2024 12:11
georgeas

Σε φυλάκιση έξι μηνών καταδικάστηκε ο παλιός ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, Νίκος Γεωργέας, ο οποίος κατηγορείται για ψευδορκία.

Συγκεκριμένα, το δικαστήριο τον έκρινε ένοχο για ψευδή κατάθεση, αναφορικά με τον αγώνα Ολυμπιακού – Βέροια το 2013 το οποίο είχε λήξει 3-0 υπέρ των «ερυθρολεύκων».

Ο άλλοτε ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ έπαιζε για την Βέροια εκείνη τη χρονιά και είχε δηλώσει πως το εν λόγω παιχνίδι είχε στηθεί για να σημειωθούν άνω των 2,5 γκολ, με το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών, να κρίνει πως δεν επιβεβαιώνεται από πουθενά το ότι υπήρχε στήσιμο στο ματς. Κανένας παίκτης του Ολυμπιακού δεν επιβεβαίωσε τις καταγγελίες του Γεωργέα, με αποτέλεσμα να αποφασιστεί η 6μηνη φυλάκισή του για ψευδορκία.

Διαβάστε επίσης:

Σκιάθος: Νεκρός στο σπίτι του γνωστός αρχιτέκτονας

Ηλιούπολη: Απομακρύνεται το σενάριο της διπλής δολοφονίας – Μερικές ώρες νεκρός ο γιος, σχεδόν μια εβδομάδα η μητέρα (photos/video)

Λάρισα: Την έστειλε δύο φορές στο νοσοκομείο – 42χρονη κατήγγειλε κακοποίηση από τον πρώην της

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 19:42