search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 22:46
MENU CLOSE

Κρήτη: Αγωνία για την εξαφάνιση 48χρονης στα Χανιά – Πήγε για περπάτημα και δεν επέστρεψε

11.04.2024 13:30
MONOPATI_PERPATIMA

Αγωνία για μια 48χρονη γυναίκα στην Κρήτη, η οποία βγήκε για να περπατήσει και δεν επέστρεψε ποτέ σπίτι της.

Πρόκειται για την Δήμητρα Αχλάτη τα ίχνη της οποίας χάθηκαν την Τετάρτη 10 Απριλίου 2024 όταν έφυγε από το σπίτι της από την περιοχή Μόντε Βάρδια Χανίων.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η γυναίκα φαίνεται ότι αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας. Την εξαφάνισή της, δήλωσε ο σύντροφός της, όταν είδε ότι εκείνη δεν επέστρεψε από τον πρωινό περίπατο.

Για την εξαφάνιση ενημερώθηκε και το Χαμόγελο του Παιδιού το οποίο εξέδωσε missing alert για τον εντοπισμό της.

Στη σχετική ανακοίνωση του “Χαμόγελου του παιδιού” η οποία συνοδεύει το Missing Alert αναφέρεται ότι “στις 10/04/2024 πρωινές ώρες, εξαφανίστηκε από την περιοχή Μόντε Βάρδια Χανίων η Αχλάτη Δήμητρα, 48 ετών. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση της και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της ενήλικης κατόπιν αιτήματος της οικογένειας της, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή της σε κίνδυνο”.

Η 48χρονη Δήμητρα έχει ύψος 1,60 μ., είναι 50 κιλά, έχει μαύρα ίσια μαλλιά και καστανά μάτια. Φορούσε κόκκινη ζακέτα, μαύρο κολάν και λευκά αθλητικά παπούτσια.

Το “Χαμόγελο του Παιδιού” καλεί οποιονδήποτε έχει κάποια πληροφορία να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με την «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017», είτε στα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας, είτε μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.

Διαβάστε επίσης:

Ηλιούπολη: Τα στοιχεία που «δείχνουν» ότι ο γιος πιθανόν σκότωσε τη μητέρα του και αυτοκτόνησε (photos/video)

Σκιάθος: Νεκρός στο σπίτι του γνωστός αρχιτέκτονας

Ξάνθη: Επιχείρησε να κλέψει την τσάντα 75χρονης και εκείνη πέθανε από ανακοπή

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 22:38