search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 05:19
MENU CLOSE

Ο Μητσοτάκης επιμένει: Δεν πάω πουθενά…

11.04.2024 10:47
mitsotakis_ant1_new_4

Όπως είχε γράψει και το topontiki.gr, τα σενάρια περί μετακίνησης του πρωθυπουργού από το Μαξίμου σε κάποια θέση στις Βρυξέλλες έχουν λάβει εδώ και κάμποσο καιρό οριστικό τέλος.

Κάτι που επιβεβαίωσε και ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη συνέντευξη που έδωσε το πρωί της Πέμπτης στον ΑΝΤ1 και στον Γιώργο Παπαδάκη και τη Μαρία Αναστασοπούλου, καθώς, όταν ρωτήθηκε σχετικά, η απάντησή του ήταν κατηγορηματική: «Η διάψευσή μου παραμένει εξίσου κατηγορηματική. Δεν πάω πουθενά. Δεν με ενδιαφέρει να εκπροσωπήσω την Ευρώπη στην Ελλάδα, αλλά την Ελλάδα στην Ευρώπη. Θα είμαι πρωθυπουργός της πατρίδας μας, εκεί που με έταξαν οι Έλληνες πολίτες και θα σεβαστώ απόλυτα την ετυμηγορία των Ελλήνων, όπως αυτή διαμορφώθηκε στις πρόσφατες εκλογές».

Βέβαια, εμμέσως πλην σαφώς επιβεβαίωσε ότι είχε υπάρξει συζήτηση για το ενδεχόμενο μετακόμισής του στας Ευρώπας, καθώς σημείωσε ότι «καταρχάς σίγουρα το γεγονός ότι αυτή η συζήτηση γίνεται είναι και λίγο κολακευτική. Δεν συνηθίζεται ένας Έλληνας Πρωθυπουργός να συζητείται για κάποιες θέσεις στην Ευρώπη. Δεν το είχαμε ξαναδεί αυτό».

Διαβάστε επίσης

Σφοδρή σύγκρουση για τον Κατρούγκαλο: Τι απαντά ο Πόλάκης στον Γεωργιάδη

Η ανάρτηση του Τζεντιλόνι για τη συνάντηση με τον Τσίπρα: «Παλιοί φίλοι»

Δένδιας για Παναθηναϊκό: Τα… παράπονα για τη διαιτησία

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 00:58