search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 01:20
MENU CLOSE

Σύμη: Σήμερα η δίκη του 30χρονου – Κατηγορείται για ασέλγεια στην ιδιοκτήτρια καταστήματος (video)

11.04.2024 11:05
symi_new

Σήμερα (10/4) αναμένεται να κάτσει στο εδώλιο ο 30χρονος άνδρας, ο οποίος κατηγορείται για ασέλγεια στην 32χρονη ιδιοκτήτρια καταστήματος στη Σύμη.

Συγκεκριμένα, πρόκειται να δικαστεί στο Τριμελές Αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο.

Η Εισαγγελία Πρωτοδικών Ρόδου άσκησε ποινική δίωξη για παράνομη κατακράτηση, ασέλγεια και αντίσταση κατά της αρχής.

Εν τω μεταξύ, αποτροπιασμό προκαλεί βίντεο ντοκουμέντο που ήρθε στο φως της δημοσιότητας από την επίθεση που δέχθηκε η 32χρονη.

Το βίντεο που δημοσιοποίησε η εκπομπή TLive, είναι από την κάμερα ασφαλείας του καταστήματος και σε αυτό καταγράφονται οι εφιαλτικές στιγμές που βίωσε η γυναίκα.

Όπως θα δείτε στο βίντεο, ο 30χρονος έχει περάσει από την εσωτερική πλευρά του μπαρ αρχικά, προσπαθεί να πάρει αγκαλιά την 32χρονη και να την φιλήσει. Μάλιστα το περιστατικό συνέβη την ώρα που στα τραπέζια της αυλής κάθονταν άλλοι πελάτες.

Η γυναίκα αντιστέκεται και φωνάζει «πέρνα έξω», «σεβάσου με», «βοήθεια». Μάλιστα, παρά το γεγονός ότι τον προειδοποιούσε ότι «έχω κάμερα και σε καταγράφει» ο άνδρας δεν σταμάτησε να προσπαθεί να την βιάσει.

Μάλιστα, όπως ανέφερε το θύμα, ο θύτης την χτύπησε στο πρόσωπο.

Διαβάστε επίσης:

Ενδοοικογενειακή βία: Απροστάτευτες οι γυναίκες – «Πάτησα το panic button και δεν λειτούργησε», καταγγέλλει 40χρονη (video)

Ξάνθη: Επιχείρησε να κλέψει την τσάντα 75χρονης και εκείνη πέθανε από ανακοπή

Ηλιούπολη: Απομακρύνεται το σενάριο της διπλής δολοφονίας – Μερικές ώρες νεκρός ο γιος, σχεδόν μια εβδομάδα η μητέρα (photos/video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 01:01